El Lleuresport d’aquest any només obrirà durant la tarda

Se celebrarà al complex esportiu del GEiEG de Sant Narcís del 27 al 30 i tindrà espectacles com a novetat

El Lleuresport de l'any passat es va celebrar amb algunes restriccions.

El Lleuresport de l'any passat es va celebrar amb algunes restriccions. / ANIOL RESCLOSA

Josep Coll

Josep Coll

Del 27 al 30 de desembre el complex esportiu del GEiEG de Sant Narcís acollirà la 38a edició del Lleuresport, «una de les cites més importants de la ciutat en aquestes dates tan assenyalades», comentava el tinent d’alcalde, Quim Ayats. L’esdeveniment, organitzat conjuntament entre l’Ajuntament de Girona i el GEiEG, comptarà amb diferents espectacles familiars que tancaran la jornada com a novetat d’aquest any.

Els Atrapasomnins amb el muntatge «Anem Amunt», l’«Això és màgia» del Mag Raül, la pedagoga Dàmaris Gelabert amb l’actuació «Mou el cos» i l’espectacle de la companyia Total Circ seran els encarregats de portar a terme aquests actes. A més, el 28 de desembre l’Associació Cultural i Esportiva Bombers de Girona organitzarà un taller familiar per a tothom que vulgui descobrir la seva professió.

Després dos amb un Lleuresport amb restriccions a causa de la pandèmia, enguany es recuperarà la normalitat. Tot i així, el president del GEiEG, Francesc Cayuela, explicava que per aquesta edició «ens hem reinventat i hem introduït noves variants per afavorir a les noves tendències». A part dels espectacles per tancar cada una de les jornades, l’esdeveniment també comptarà amb moltes més activitats participatives.

En la planta principal de l’edifici hi haurà l’escenari i també un lloc per fer-hi experiments amb llums i jocs per infants de fins a set anys. En el primer pis es duran a terme aquelles activitats amb inflables, així com tallers de maquillatge i manualitats de temàtica nadalenca i jocs de taula, dirigit a infants de fins a nou anys. Per últim, en la planta inferior es faran les activitats esportives i d’aventura, com el minigolf, el rocòdrom o el futbolí humà. Seran unes activitats amb «accessibilitat per tothom», també deia Cayuela.

Per altra banda, el regidor d’Esports, Àdam Bertran apuntava que el Lleuresport té una «programació excepcional», i que està més que «consolidada» després de tantes edicions que emmarquen activitats «esportives, culturals i educatives». El Lleuresport serveix per «complementar tota l’oferta cultural de la programació nadalenca de Girona», sentenciava el regidor.

El preu per una jornada serà de cinc euros pels socis del GEiEG i de set euros pels no socis. A part, es faran diferents descomptes que es poden consultar a través de la pàgina web, on també es podran comprar entrades a partir del 22 de desembre. L’horari d’obertura del recinte serà de les 15:30 hores a les 19 hores. Llavors, es començarà amb l’espectacle, que s’allargarà fins a les 20:30 hores.