Detenen un home de 34 anys pels incendis de contenidors de dimarts a Salt i Girona

La Policia Local de Salt l'ha pogut identificar gràcies a testimonis i amb les càmeres de vigilància

La Policia Local de Salt amb el detingut

La Policia Local de Salt amb el detingut / Policia Local de Salt

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Salt ha detingut aquest dimecres un veí de Girona de 34 anys com a presumpte autor dels incendis de contenidors de la matinada de dimarts. L'home ja comptava amb antecedents policials.

L'han arrestat aquest matí a Salt mateix gràcies a una investigació dels agents locals. Els testimonis i les càmeres de vigilància han pogut permetre la identificació del presumpte autor dels incendis.

La Policia de Salt va obrir la investigació el mateix dimarts després dels fets i ha col·laborat amb la Policia Municipal de Girona perquè sospiten que l'arrestat pot ser el mateix que hauria causat més incendis a Girona el mateix dia i el 24 d'abril.

Per aquest motiu, la Policia de Salt ha traslladat les diligències a la Policia Municipal de Girona per tal que si consideren sumin més acusacions en cas que confirmin que és el mateix autor, com sospiten.

Cal recordar que els Bombers van rebre aquest dimarts de matinada 17 avisos en una hora per incendis urbans entre Salt i Girona. Van ser gairebé simultarnis i van cremar una quinzena de contenidors així com un cotxe al carrer Pep Ventura.