Uns 200 alumnes de Cassà aprenen amb el teatre com celebrar una revetlla segura

L'activitat ha estat organitzada, com cada any, per la Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior, i s'han donat consells als joves

L'obra «A foc lent» explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan

Imatge de la representació de l’obra «A foc lent».

Imatge de la representació de l’obra «A foc lent». / GENERALITAT DE CATALUNYA

Redacció

Gairebé 200 alumnes de les escoles Puig d'Arques i Aldric de Cassà de la Selva han assistit aquest matí a la representació de l'obra de teatre «A foc lent», que s'ha representat al teatre de l'escola Puig d'Arques. La representació, emmarcada en la campanya de sensibilització «Revetlles amb Precaució» té per objectiu apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a infants i joves a través d'una obra de teatre, on s'expliquen les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan. L'activitat ha estat organitzada, com cada any, per la Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior.

Després de la representació de l'obra, un membre del Sistema d'Emergències Mèdiques SEM ha aconsellat als joves en cas de cremades o altres lesions. Per altra banda, la colla de Diables d'Onyar ha donat consells sobre com llençar petards de forma segura, quin tipus de petards hi ha al mercat i a quines edats van adreçats. Per acabar la jornada, els alumnes del cicle d'infantil de la mateixa Escola Puig d'Arques han rebut la visita d'en Risquet, la mascota de Protecció Civil, per tal de completar la difusió de consells per a les revetlles.