Una avaria a la xarxa d'aigua obliga a tallar el carrer Caldes de Montbui

La reparació del subministrament està resolt, però ara cal arranjar el forat del carrer

Els treballs han obligat a desviar el trànsit i a anul·lar parades del bus urbà a la zona

El carrer Caldes de Montbui de Girona tallat al trànsit per reprar l'avaria

El carrer Caldes de Montbui de Girona tallat al trànsit per reprar l'avaria / Jesús Badenes

Jesús Badenes

Jesús Badenes

El servei d'aigües de Girona han hagut de tallar el carrer Caldes de Montibui al trànsit des d'aquest matí per solucionar una incidència que afecta diversos edificis de la zona. Per poder reparar la fuita, la cruïlla de Caldes de Montbui amb el final del carrer de la Rutlla ha hagut de ser regulat el trànsit per la Policia Local. En direcció a Lluis Pericot, els vehicles s'han des desviar cap a la Pujada de la Creu de Palau.

Segons l'Ajuntament de Girona, hi ha "incidències en el subministrament d'aigua amb diferents immobles afectats: Pujada Creu de Palau (1-7) i carrers Rutlla (189-229), Caldes de Montbui (101), St Agustí (2) i St Isidre (46-58)". La reparació de l'avaria ja s'ha donat per acabada. "Entre avui i demà, s'arranjarà el forat del carrer del Marquès de Caldes de Montbui realitzat per solucionar l'avaria en el subministrament d'aigua potable".

El bus urbà no circularà per aquest carrer que estarà tallat fins demà, segons l'Ajuntament.

Aquesta incidència també ha obligat a anul·lar provisionalment diverses parades del bus urbà i indicar als usuaris que es desplacin a la parada més propera. Pel que fa al bus, fins demà no es preveu que tornin al recorrregut habitual.