El PSC de Salt proposa incorporar els antics alcaldes al jurat dels Premis 3 de març

Els socialistes creuen que aportarien experiència i coneixament en la selecció dels premiats

L'acte d'entrega dels Premis 3 de març de 2022.

L'acte d'entrega dels Premis 3 de març de 2022. / Marc Martí

Redacció

El Grup Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha presentat una proposta de resolució que busca modificar les bases dels Premis 3 de Març de Salt, amb l'objectiu d'enriquir el jurat encarregat de seleccionar els guardonats. La iniciativa proposa que els antics alcaldes i alcaldesses de la localitat puguin formar part d'aquest jurat com a vocals, aportant la seva experiència i coneixement a la selecció dels premiats. En aquest cas els tres alcaldes que es podrien incorporar al jurat amb la proposta socialista serien Xavier Corominas, Jaume Torramadé i Iolanda Pineda.

Segons el portaveu del PSC a l'Ajuntament de Salt, Joan Martin, "Els antics alcaldes de la nostra vila han tingut un paper fonamental en la història del nostre municipi. Tots ells han estat presidents del jurat dels Premis 3 de Març en el passat, el que demostra el seu compromís i experiència en l'avaluació de les candidatures. La seva participació en el jurat no només enriquiria el procés de selecció, sinó que també aportaria un major prestigi a aquests reconeixements".

Els Premis 3 de Març de Salt són un referent a la localitat i reconeixen la feina de persones i entitats que han contribuït significativament al desenvolupament de la comunitat. La inclusió d'antics alcaldes al jurat es planteja com una forma de garantir l'objectivitat i la imparcialitat en la presa de decisions, alhora que es reconeix la valuosa experiència que aporten a l'avaluació dels candidats.

La proposta de resolució del grup municipal del PSC serà debatuda al ple ordinari de novembre, del proper dilluns. El PSC espera que aquesta mesura sigui recolzada per la resta de grups i contribueixi a reforçar la qualitat i la transparència dels Premis 3 de Març de Salt.