Can Roca de Girona tanca avui per la mort del cap de cuina

L'establiment no obre els caps de setmana i tampoc ho farà avui per «fer el dol» després de l'accident de trànsit de divendres a la tarda que va acabar amb la vida de Dani Redondo

Dani Redondo amb Montserrant Fontané.

Dani Redondo amb Montserrant Fontané. / Instagram/El Celler de Can Roca

Josep Coll

Josep Coll

El restaurant de Can Roca de Girona estarà tancat durant el dia d'avui per dol després de la mort del cap de cuina de l'establiment, Dani Redondo Cuevas, en un accident de trànsit divendres a la tarda. El cuiner, de 46 anys, va patir l'accident quan anava en moto per l'autopista AP-7.

Els caps de setmana (dissabte i diumenge) el restaurant, ubicat al número 42 de la carretera de Taialà, no obre. Tanmateix, tampoc ho farà avui per «fer el dol», tal com comuniquen a través d'una storie al compte d'Instagram de Can Roca De Tota La Vida. Habitualment, el local obre de dilluns a divendres entre les 6:30 hores i les 17 hores, amb l'horari per dinar al restaurant que és entre les 13 hores i les 15:30. En aquest post a la xarxa social també agraeixen les «condolences rebudes».

La tràgica mort del Dani Redondo va impactar amb força a la família Roca. El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, va assenyalar dissabte a Diari de Girona que el cap de cuina era «com de la família» i que era una «pèrdua molt sensible». Per altra banda, el xef de vins, Josep Roca, va apuntar a xarxes socials que era una notícia «trista i terrible», mentre que el xef de postres del Celler i del Rocambolesc, Jordi Roca va assenyalar, també a través de les xarxes socials, que havia sentit a Dani Redondo «com un germà, com de la família».

Dani Redondo va ser durant nou anys cap de cuina del Celler de Can Roca. Després va marxar uns anys al Brasil per amor i amb la seva parella (ara estrella a MasterChef) va obrir el restaurant Maní, a Sao Paulo, el quart millor de l'Amèrica Llatina.