L’Eurojackpot de l’ONCE deixa dos milions d’euros a Girona

La butlleta es va vendre a l'estació de trens de la ciutat

El venedor de la butlleta premiada, Napoleón Rodríguez.

El venedor de la butlleta premiada, Napoleón Rodríguez. / ONCE Catalunya

Meritxell Comas

Meritxell Comas

L’Eurojackpot de l’ONCE va deixar ahir, coincidint amb el pessic de la Grossa de Nadal que també va caure a Girona, un premi de gairebé dos milions d’euros a Girona, amb una butlleta venuda a l'estació de trens de la ciutat de la mà de Napoleón Rodríguez, un dels venedors de l'entitat.

Aquesta no és la primera vegada que el premi cau a Girona. I és que el 7 d'agost de 2020, l’Eurojackpot va deixar 38 milions d'euros a Girona, el premi més gran repartit fins aleshores per l'ONCE a Catalunya.

El sorteig de l’Eurojackpot se celebra tots els dimarts i divendres a Hèlsinki, amb un pot mínim de 10.000.000 d'euros. L'ONCE comercialitza Eurojackpot al costat de països com Alemanya, Suècia, Països Baixos, Itàlia, Finlàndia, Croàcia, Eslovènia, Noruega, Lituana, Letònia, Dinamarca, Islàndia, Croàcia, Estònia, Hongria, Eslovàquia i República Txeca. L’Eurojackpot es pot adquirir als més de 20.000 venedors de l'ONCE, 2.400 dels quals a Catalunya. L’Agència de l’ONCE de Girona compta amb 133 venedors i dona serveis a 345 afiliats.