Dos detinguts i sis persones més denunciades a Girona pels aldarulls a Canalejas

Els detinguts passaran a disposició dels Mossos i hi ha sis persones més identificades

Se'ls imputen amenaces greus, desordres públics i danys

VÍDEO | Baralla a la discoteca Gossip de Girona

DDG

Tapi Carreras

Tapi Carreras

La Policia Municipal de Girona ha detingut dues persones pels aldarulls de la nit de divendres a dissabte, que passaran a disposició dels Mossos i hi ha sis persones més identificades i denunciades, segons ha informat la regidora de Seguretat i Convivència de l'Ajuntament de Girona, Sílvia Aliu.

El local Gossip de Girona, ubicat al passeig Canalejas, va ser escenari la matinada de divendres a dissabte d'una baralla a l'entrada del local. Les primeres informacions apuntaven que els porters haurien fet fora del local als implicats perquè ja estaven causant aldarulls a l'interior de la discoteca.

La Policia Municipal de Girona va obrir diligències i va identificar les persones implicades. Les detencions s'han portat a terme després de la denúncia efectuada pels propietaris del local. Als implicats se'ls imputen amenaces greus, desordres públics i danys.

La regidora de Seguretat i Convivència, Sílvia Aliu, ja va assegurar dissabte que no tolerarien "actituds agressives i violentes en cap local d'oci nocturn de la ciutat". A més el mateix dissabte havia parlat amb alguns veïns i amb la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM). "Demanem a les activitats d'oci nocturn diligència per tractar els temes de seguretat a l'interior dels locals de nit i discoteques", va dir la resposnable de Seguretat.

Aquest incident es produeix després dels incidents de la setmana anterior a l'exterior de la discoteca Platea, a poca distància d'on es va produir la nova baralla. La regidora de Seguretat vaassegurar que dilluns van parlar amb els propietaris d'aquest establiment i que els hi van fer demandes: "impedir l'accés de vehicles al carrer i augmentar la presència policial a partir de les 3:30 hores".

L'Ajuntament, juntament amb la Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra, va acordar que hi hauria "més vigilància" a la zona, una decisió que dimecres van traslladar al local i a la FECASARM.