Tres dels quatre ferits en l'accident de diumenge a Flaçà estan a l'UCI del Trueta

L'altre afectat està en observació a urgències

L'accident d'aquest diumenge a Flaçà

L'accident d'aquest diumenge a Flaçà / Anti-radars Garrotxa

Eva Batlle

Eva Batlle

Tres dels ferits en l'accident de trànsit que es va produir diumenge a la C-66 a Flaçà estan ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta de Girona.

El sinistre viari va consistir en un xoc de tres vehicles. Dos d'aquests van xocar frontalment i un tercer de retruc també s'hi va veure implicat.

Aquest accident va produir-se capa tres quarts de cinc de la tarda de diumenge a la C-66 i es va saldar amb quatre ferits. Dels ferits, aquest dilluns n'hi ha tres que estan a la UCI a la zona de crítics: una dona, un menor i un home.

Mentre que la quarta persona que va resultar ferida en el sinistre viari de la C-66 aquest matí estava en observació a urgències, indiquen des del centre sanitari. El SEM va portar els ferits al centre sanitari en ambulàncies i dos helicòpters.

La mateixa tarda de diumenge també va tenir lloc un altre accident amb dos ferits greus a Serinyà i a la mateixa via, la C-66. Aquí van topar dos cotxes i aquest dilluns, dels dos ferits: n'hi ha un a planta del Trueta en estat greu i l'altre, ja ha estat donat d'alta.