Diari de Girona

Fornells de la Selva

brandon L'operació, fixada ara per al 5 de maig

? Mai és bon moment per a patir una greu lesió. Sobretot, si al cap de res el món és víctima d'una pandèmia que l'obliga a quedar-se a casa. Just això és el que li ha passat a Brandon Thomas, davanter del Girona. El balear va patir un

Superar el coronavirus amb més de 60 anys i factors de risc afegits

Un matrimoni ha guanyat el pols al SARS-CoV-2 compartint habitació a l'hospital Santa Caterina, malgrat que ell, de 72 anys, tingués una capacitat pulmonar reduïda. Una altra dona de 82 anys i amb problemes de cor també ha deixat enrere la malaltia, i ara continua ingressada per acabar de completar tot el seguiment.

«Seria estrany, però jo acabaria la temporada, es jugui quan es jugui»

Deixa esperar només un parell o tres de tons abans d'agafar el telèfon. Esperava la trucada i s'ha afanyat a respondre-la. Té el matí fet; en no poder sortir, dedica un temps després d'esmorzar a fer un bon grapat d'exercicis per mantenir-se en forma i cap al migdia és un bon moment per xerrar.

Un 75% dels ajuntaments gironins estan funcionant de forma digital

Un 75% dels municipis gironins continuen aquests dies amb el seu funcionament ordinari; això sí, de forma telemàtica. Segons ha informat la Diputació, un total de 166 ajuntaments amb menys de 10.000 habitants poden gestionar el registre i els expedients des de casa gràcies al gestor eMunicipis; un

Més Notícies de Fornells de la Selva

texto-alt

Explica'ns la teva història

Participa al nostre portal explicant-nos les teves històries! Explica'ns on vius i com aquest indret pot ser millor. Envia'ns un mail a participacio@ddgmedia.cat.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades en la nostra web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, de la teva família, dels teus amics... clicant aquí.

A prop teu: consulta les notícies del teu municipi