Necrològiques del 8 de desembre

CASSÀ DE LA SELVA

LLUÍS ARBUSÉ BRUGADA

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Mercè Subirana Serra. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí al tanatori de Cassà de la Selva.

FIGUERES

MARIO RUIZ

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Sylvia. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

RAFEL MASÓ BRU

Ha mort als 95 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

CONSOL ROMERO BATLLE

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Manel Díaz Fernández i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

JOSEP RIBAS SALVADOR

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Maria Sala Dorban. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

CARMEN RODRÍGUEZ REIG

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Jose Gallardo Aranda. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

PALS

MANEL LLORENS SEGURA

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Maria Mateu Valles. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

RUPIÀ

MARIA ROSA COSTA PACAREU

Ha mort als 93 anys. Residia a Rupià. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Rupià.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

FRANCISCO ROMAN HERAS

Ha mort als 57 anys. Tenia dos fills i residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FERMÍN CARMONA GARCÍA

Ha mort als 73 anys. Tenia tres fills i residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SERRA DE DARÓ

ROSA SERRA CASAS

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Marsal Saló. Residia a Serra de Daró. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Serra de Daró.

TORROELLA DE MONTGRÍ

ROSA GIRALT MASALLERAS

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Leandro Bodro Bosch. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 1/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint