Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 24 de març de 2023

Necrològiques DdG

BANYOLES

ALBERT PONS TORRES

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Montserrat Teulé Setó. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

CASSÀ DE LA SELVA

PERE BOSCH COLL

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Rosa Planella Masgrau i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Martí de Cassà de la Selva.

FIGUERES

ÁNGEL PARRA RODRÍGUEZ

Ha mort als 60 anys. Tenia tres fills. Residia a Figueres. 

La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO CALSINA GRANOLLERS

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Mª Teresa i tenia dos fills. Residia a Figueres. 

La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

GIRONA

JOSEP CUYÀS CREUS

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ÀNGELA MANZANA LLANES

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Manuel Ayllón Torregrosa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARME PERPINYÀ CATALÀ

Ha mort als 81 anys. Era vídua d’Albert Bonet Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL MARTÍNEZ IZQUIERDO

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Pepi Colomer Panella. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

L’ESCALA

ELISABETH BRUGUÉS RODRÍGUEZ

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Londres. La cerimònia se celebrarà dimarts vinent dia 28, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

OLOT

ISIDRE CHARLES SAMARRA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Lourdes Mayà Viguet i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

SILVIA GRANÉ MORENO

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Lluís Romero Bonany. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALAMÓS

RAMON SERRA MONFORTE

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Enriqueta Garrido Rodríguez. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

EDELMIR SALICHS OLIVER

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Lluïsa Garcia Català. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PORTBOU

JOSEP TEIXIDOR FAJULA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Llorà i tenia tres fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

M. ROSA ROIG ARROYO

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Ramon Carre Gifreu i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Portbou.

SANTA CRISTINA D’ARO

ELOY SANTANA MARTIN

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Isabel Roman Heras i tenia dues filles. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JACQUELINE FORET

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Michel Bouvier i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Cristina d’Aro.

Compartir l'article

stats