Necrològiques del 24 de març de 2023

Captura

Captura / Sendo Masgrau

Captura1

Captura1 / Sendo Masgrau

Captura2

Captura2 / Sendo Masgrau

BANYOLES

ALBERT PONS TORRES

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Montserrat Teulé Setó. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

CASSÀ DE LA SELVA

PERE BOSCH COLL

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Rosa Planella Masgrau i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Martí de Cassà de la Selva.

FIGUERES

ÁNGEL PARRA RODRÍGUEZ

Ha mort als 60 anys. Tenia tres fills. Residia a Figueres. 

La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCISCO CALSINA GRANOLLERS

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Mª Teresa i tenia dos fills. Residia a Figueres. 

La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

GIRONA

JOSEP CUYÀS CREUS

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ÀNGELA MANZANA LLANES

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Manuel Ayllón Torregrosa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARME PERPINYÀ CATALÀ

Ha mort als 81 anys. Era vídua d’Albert Bonet Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL MARTÍNEZ IZQUIERDO

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Pepi Colomer Panella. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

L’ESCALA

ELISABETH BRUGUÉS RODRÍGUEZ

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Londres. La cerimònia se celebrarà dimarts vinent dia 28, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

OLOT

ISIDRE CHARLES SAMARRA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Lourdes Mayà Viguet i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

SILVIA GRANÉ MORENO

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Lluís Romero Bonany. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALAMÓS

RAMON SERRA MONFORTE

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Enriqueta Garrido Rodríguez. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

EDELMIR SALICHS OLIVER

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Lluïsa Garcia Català. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PORTBOU

JOSEP TEIXIDOR FAJULA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Llorà i tenia tres fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

M. ROSA ROIG ARROYO

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Ramon Carre Gifreu i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Portbou.

SANTA CRISTINA D’ARO

ELOY SANTANA MARTIN

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Isabel Roman Heras i tenia dues filles. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JACQUELINE FORET

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Michel Bouvier i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Cristina d’Aro.

Subscriu-te per seguir llegint