Necrològiques del 20 de Octubre de 2023

esquela1

. / .

BANYOLES

RICARDO PEÑARRUBIA CLAVERIA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Carmen Torres Tornero. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

BLANES

JESÚS FERNÁNDEZ BARCELÓ

Ha mort als 51 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

MARÍA SÁNCHEZ GARCÍA

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Manuel Cantalejo Jiménez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

ENRIQUETA PASTOR MIRÓ

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Pedro Ridaura Cuevas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CRUÏLLES

PERE LARREA MOLLEJA

Ha mort als 77 anys. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cruïlles.

GIRONA

TERENCE NORMAN KNIGHT

«Mister Knight»

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Elvira Benejam. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ÀNGEL JOVÉ JOVÉ

Ha mort als 83 anys. Residia a Girona. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Daniel de Girona.

SOCORRO BERENGENA CANO

Ha mort als 6 anys. Era vídua de Manuel Cano Chávez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

DORA MARTÍNEZ MORENO

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Asterio Beltran Suarez i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

ANTÒNIA FERRER MATA

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Mateu Carreras Soler. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALAU-SAVERDERA

TONI VIÑAS SANTAMARIA

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Palau-Saverdera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, al cementiri de les Corts de Barcelona.

SALT

MARIA ASSUMPCIÓ RIBOT POATER

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Joan Romagós Figueras. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANTA COLOMA DE FARNERS

JOSÉ MOLINA ZAMORA

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Carmen Giménez Marín i tenia tres fills. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SARRIÀ DE TER

ANTONIO MATEOS CHAPARRO

«Martín»

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Visitación Collado Nogales. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

SILS

JOSÉ MOLINA ZAMORA

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Carmen Giménez Marín. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

VILAFANT

ALEGRIA BELLOSTA CANADELL

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Antonio Pascual Rico i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint