Necrològiques del 5 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest divendres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Enric Guardiola Vallmajó.

Enric Guardiola Vallmajó. / DdG

Joaquín Petit Niño.

Joaquín Petit Niño. / DdG

Jordi Valls i Alabau.

Jordi Valls i Alabau. / DdG

Maruja Sánchez Pérez.

Maruja Sánchez Pérez. / DdG

BESALÚ


ENRIC GUARDIOLA VALLMAJÓ

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Teresa Pijaume Juanola. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 12 del

migdia, a la parròquia de Sant Pere de Besalú.

BLANES


MARÍA ISABEL FERRÓN FRANCISCO

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Antonio Naranjo Giménez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

MATILDE ÁLVAREZ GARCÍA

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Antonio Escobosa Cañizares. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BREDA


CAROLINA MASCORDA JUAN

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Viñas Fontacaba. Residia a Calafell. La cerimònia se celebrarà dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

CERVIÀ DE TER


JORDI VALLS ALABAU

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Anna Boix Teixidor. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 5 de la tarda, al Monestir de Cervià de Ter.

GIRONA


EFRAÍN LÓPEZ PELLICER

Ha mort als 85 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Manresa.

PERE QUERO MARTÍ

Ha mort als 71 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

MARUJA SÁNCHEZ PÉREZ

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Xavier Vilosa Bosch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Palau Sacosta de Girona.

PALAFRUGELL


JOSÉ ANTONIO SANTIAGO MUÑOZ

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Teresa Rodríguez Sierra. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ROSES


PERE ROVIRA ARRANZ

Ha mort als 67 anys. Era solter. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 4 de la tarda,

a la parròquia de Santa Maria de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS


ANTONIO CRESPO FERNÁNDEZ

Ha mort als 67 anys. Era solter. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JULIÀ DE RAMIS


JAUME GIRONELLA VIGAS

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Jacqueline Ametller Ros. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12

del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint