Anima't, vine i participa a la marxa de Vilobí d'Onyar... encara hi ets a temps!

La marxa es farà el pròxim 28 de gener amb dos itineraris diferents i en un entorn natural

Uns participants en una anterior edició de la marxa.

Uns participants en una anterior edició de la marxa. / DdG

David Céspedes

David Céspedes

Voleu passar un matí amb la família i els amics i desconnectar enmig de la natura i fer-ho a més d'una manera saludable? Doncs res millor que la marxa de Vilobí d'Onyar que se celebrarà el pròxim 28 de gener i que aquest any arriba a la seva 28a edició organitzada per la Colla Jove de Marxaires. Amb inici i arribada al pavelló de Sant Dalmai la cursa ofereix dos recorreguts. Un primer itinerari és el de 10 quilòmetres i és més fàcil i pensat per a totes les edats. El segon recorregut, amb una distància de 16'5 quilòmetres, es fa per una ruta més tècnica, amb pujades per corriols que discorren pels voltants del Volcà de la Crosa. La marxa és una excel·lent oportunitat per conéixer un entorn natural i únic com el volcà de la Crosa, les Fonts de Salitja i la resclosa d’en Borra entre molts d'altres. Pots consultar aquí els dos itineraris a escollir. 

Un moment de la sortida d'una anterior edició de la marxa.

Un moment de la sortida d'una anterior edició de la marxa. / DdG

La sortida serà a les 9 del matí i tots els participants rebran un obsequi i un esmorzar consistent en un bon entrepà de botifarra, beguda i cafès. Que res en faci enrere i anima't a prendre part a la marxa. Si no t'has inscrit encara ets a temps de fer-ho. Les inscripcions es poden formalitzar online a la web de la prova al preu de 10 euros o al 633 95 83 21.  També us podeu inscriure el mateix dia 28 de gener a partir de les 7:30 h del matí al preu de 12 euros. 

La prova permet descobrir també l'entorn natural de Vilobí.

La prova permet descobrir també l'entorn natural de Vilobí. / DdG

La marxa popular de Vilobí va néixer als anys noranta quan un grup de joves del municipi es volien pagar el viatge de fi de curs. La prova va anar adquirint cada vegada més transcendència i popularitat i després que el 2016 es deixés de celebrar, la Colla Jove de Marxaires de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai va agafar-ne el 2018 el relleu i l'organització. 

Banner

Banner / DdG