Camí assegurat cap a la sostenibilitat

Audit Energia es postul·la com a líder en els serveis d’eficiència energètica

Panells al Restaurant Bell-Lloc a Santa Cristina d'Aro.

Panells al Restaurant Bell-Lloc a Santa Cristina d'Aro. / Audit Energia

David Céspedes

David Céspedes

Liderar la transició energètica com a empresa especialista en la reducció de la despesa energètica i la reducció de la petjada de carboni en les instal·lacions dels seus clients, és un dels màxims propòsits d’Audit Energia, empresa gironina del grup Ditecsa, amb el qual acumula una trajectòria de 30 anys. Aquesta experiència els avala com una les empreses líders en tots els serveis d’eficiència energètica amb un únic propòsit: aconseguir un desenvolupament sostenible. Per aconseguir aquesta acció Audit Energia se centra en la generació d’un valor afegit cap als seus clients.

Audit Energia té la missió de fer front a les necessitats del sector, oferint un servei proper, professional i ambiciós en totes les seves intervencions. Per això, tenen molt clar que el client és la màxima prioritat i que, en cap moment, se’l deixa de la mà. Tot el contrari, la seva prioritat i determinació és acompanyar-lo en un camí segur cap a la sostenibilitat. Audit Energia té la capacitat per ajudar els consumidors a assolir aquest objectiu i obtenir en cada cas l’eficiència energètica que es busca.

Audit Energia és una empresa jove que després de deu anys de trajectòria en el sector té molt clar que el seu màxim desafiament és: la reestructuració empresarial mitjançant una major eficiència i productivitat en els costos empresarials. Per assolir aquest desenvolupament sostenible només es pot fer essent líders en tots els serveis d’eficiència energètica i això ho compleix. La missió d’Audit Energia és fer front a les principals necessitats del sector oferint un servei proper, professional i ambiciós.

Un altre dels seus segells de garantia és que és empresa especialista en oferir solucions en el camp de les energies renovables amb diferents serveis, destacant les instal·lacions de fotovoltaica per a l’autoconsum, tant en àmbits industrial, terciari com residencial, oferint solucions de càrrega per a vehicles elèctrics o posant també a disposició dels clients el servei de consultoria energètica i mediambien0tal per estar ben assessorats en tot moment.

Els seus equips de professionals i enginyers s’adapten a totes les necessitats sigui quin sigui el projecte a desenvolupar. En aquest sentit, aporten solucions afegides a les instal·lacions d’energia solar fotovoltaica, així com:

- Aerotèrmia per substituir consum de combustibles fòssils per aquells processos tèrmics del nostre habitatge o edifici; per ACS o climatització / refrigeració.

- Bateries de liti per emmagatzematge i aprofitament de l’energia en períodes de no producció solar.

- Punt de càrrega per aprofitar carregar la bateria amb la generació d’energia elèctrica a través de la instal·lació fotovoltaica, fins i tot desviant els excedents enlloc d’abocar-los a la xarxa elèctrica.

- Plataforma pròpia de seguiment del rendiment de la instal·lació, i seguiment del manteniment, tant preventiu com correctiu així com també neteja de panells. I tenir la capacitat d’executar el projecte de manera integral i oferint el finançament al 100% fins i tot sense interessos.

Viure de manera sostenible ja siguem particulars, una empresa, un comerç o una indústria és possible. Som un país de sol i bon temps i les energies renovables són el futur. El canvi energètic es manifesta en molts àmbits. Per aixó són cada vegada més les persones que opten i aposten per la transformació sostenible dels seus habitatges i moltes comunitats de veïns i se sumen a l’autoconsum fotovoltaic amb instal·lacions solars a les cobertes.

Logo

Logo / DdG