Setmana Santa: Els millors plans de Dilluns de Pasqua a les comarques gironines

Descobreix tot el que pots fer aquesta Setmana Santa

La Setmana Santa arriba carregada de plans per a tots els gustos i totes les edats. Des de Diari de Girona hem seleccionat les millors idees per passar un gran Dilluns de Pasqua fora de casa.

Arbre de Maig de Cornellà de Terri

A les 12 h a la plaça del Maig, plantada de l’Arbre del Maig i Ball del Cornut. Tot seguit, exhibició castellera amb la colla Esperxats de l’Estany. Tot seguit, tres sardanes amb la cobla La Principal de Porqueres. A les 17 h a la plaça del Maig, sardanes amb la cobla orquestra Selvatana. A les 18.30 h al Pavelló, concert i ball de fi de festa amb l’orquestra Selvatana. A les 19 h a l’Envelat, representació teatral de Tere Solà.

Festa de Pasqua a Avinyonet de Puigventós

A les 11.30 h a l’Ermita de Santa Eugènia, missa solemne. Tot seguit, audició de sardanes amb la Cobla Baix Empordà. A les 14 h a La Societat, dinar d’homenatge a la gent gran i tot seguit, ball amb Jazztà. A les 17.30 h a la plaça Pous i Pagès. espectacle Menuda Buena Onda.

Festa de Pasqua a Agullana

A les 16 h i a les 19 h a la plaça Major, audició de sardanes amb la cobla Vila de la Jonquera.

Vaixell d’ocasió d'Empuriabrava

Fins al 9 d’abril el port acollirà novament la Fira del Vaixell d’Ocasió. La fira celebra la seva 33a edició convertida en el gran aparador nàutic del nord del país.

Festa de la germanda d'Hostalric

A les 12 h davant de l’Església parroquial, audició i ballada de sardanes amb la cobla Osona i els Saltaires d’Hostalric.

Aplec de les 5 claus a l'Escala

42è Aplec de Cinc Claus. Concurs de paelles i arrossos i audició de sardanes a càrrec de la cobla Foment del Montgrí. A les 13 h concurs d’arrossos i paelles. A les 14 h dinar de colles. A les 16 h audició de sardanes, a càrrec de la Cobla Foment del Montgrí. A la mitja part, lliurament dels premis del concurs d’arrossos i paelles Visita lliure a l’ermita de Santa Reparada de Cinc Claus a partir de les 10:30 h del matí i fins les 18.00 h.

Aplec a Roses

La Ciutadella acull el 48è Aplec de la Sardana. Hi haurà audicions a les 10.30 h i a les 16 h a càrrec de les cobles La Principal de la Bisbal, Montgrins i Ciutat de Girona.