Avui comença la Festa Major de Riells i Viabrea

Concerts, sopars i festa de l'escuma, entre altres

Del 2 al 7 d'agost

'Buhos' actuarà a la Festa Major de Riells i Viabrea aquest dijous 3 d'agost

'Buhos' actuarà a la Festa Major de Riells i Viabrea aquest dijous 3 d'agost / ddg

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Aquesta tarda, l'Ajuntament de Riells i Viabrea, enceta la Festa Major 2023 amb l'espectacle infantil 'Rikus XL'. Demà, dijous, hi haurà la festa de l'escuma a la plaça de la vila, al voltant de les 18 hores i quan es faci fosc, al costat del pavelló municipal s'hi celebrarà una nit repleta de música: 'Buhos' i 'DJ Toni Vidal'. Per poder accedir al concert de 'Buhos' s'hauran de comprar les entrades a entrapolis.com. Aquesta entrada servirà per poder accedir a la següent actuació del 'DJ Toni'.

Divendres 4 d'agost hi haurà el concert de 'l'Orquestra Nova Blanes' al voltant de les 19:45 hores. A les 21:30 hores se celebrarà el sopar popular de Festa Major al costat del pavelló municipal. I a les 23:30 hores hi haurà el concert 'd'Hotel Cochambre' i 'DJ Ramon'.

Al dia següent al matí es duran a terme activitats d'aigua pels més petits amb un tobogan de 130 metres i un altre de més petit pels més menuts. A la tarda hi haurà un espectacle infantil al Casal del Poble i el concert de 'la Cobla-Orquestra Selvatana'. A la vora de les 21 hores es farà el sopar popular i a continuació es podrà celebrar el ball de Festa Major amb 'la Cobla-Orquestra Selvatana'. La nit acabarà amb el concert dels '80 Principales' i 'DJ Adame'.

Diumenge 6 d'agost al matí hi haurà la festa 'Holi fest', a les 12:30 hores un concert-vermut amb 'Marc i Laia' al Casal del poble i a la tarda una gimcana d'activitats a càrrec de la 'Colla de Diables les Virboles', per a nens de 6 a 13 anys. El dia continuarà amb un espectacle de gòspel, sopar popular i el concert de 'Momo - Tribut a Queen'. Per acabar aquest diumenge tan entretingut, a les 23:30 hores es podrà gaudir de la 'Nit Jove' amb '31 FAM'.

Festa 'Holi fest'

Festa 'Holi fest' / @freepik

I per a finalitzar amb la Festa Major de Riells i Viabrea, dilluns 7 d'agost es podrà anar a veure l'obra de teatre 'El sopar dels idiotes' al Casal del poble. Desitgem que gaudiu d'una setmana de Festa Major d'allò més entretinguda i agradable!