Avui comença la Festa Major de Castelló d'Empúries 2023

Del 10 al 13 d'agost

Correfocs, jocs infantils, concerts i molt més

Festa Major Castelló d'Empúries 2023

Festa Major Castelló d'Empúries 2023 / Instagram

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Avui, durant quasi tot el dia hi haurà jornada de portes obertes per visitar la fàbrica de farina i el Museu d'Història Medieval de la Cúria-Presó. A les 17:30 hores començarà el 'Correbars' i el sopar amb l'acompanyament del grup de xaranga 'Zebrass Street Band', a les 18 hores hi haurà el pregó de Festa Major a la plaça dels Homes i a continuació, el llançament del coet d'inauguració de la Festa Major i la Ballada popular d'"El Foc de Castelló". A més a més, hi haurà sardanes, exposicions, teatre, partit de futbol de veterans i concert i ball amb l'orquestra 'La Chatta'. Per a finalitzar aquest dijous tan replet d'activitats, hi haurà un concurs de grups emergents a l'exterior de la Sala Polivalent i la presència del 'DJ Office'.

Demà, divendres 11 d'agost se celebrarà la 'VIII tapes a la fresca i fira de degustació de vins i caves dels cellers de la DO EMPORDA', a partir de les 19:30 hores a la Llotja i mirador de Can Malino. A les 21 hores, a la plaça Joan Alsina es farà el concert 'Yo suspendí EGB' i a partir de les 23 hores hi haurà concert jove amb 'Boom 'Boom Boom Fighters', 'Iseo & Dodosound' i 'Vanila'. 

Ofici solemne en honor a Sant Llorenç

Ofici solemne en honor a Sant Llorenç / Instagram

Dissabte 12 d'agost al matí se celebrarà 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' a la piscina 'El Cau' i a la tarda hi haurà el '33è 3x3 de bàsquet de la Festa Major', jocs infantils, la 'XXXVII Trobada de gegants i capgrossos'. Al voltant de les 22 hores hi haurà la tabalada amb la banda de percussió dels 'Senyors del Foc i les Ànimes de So' i el Correfoc 'Tempesta infernal'. Per acabar una nit tan especial els grups 'Els Catarres' i 'Tutú-Keké' actuaran a l'exterior del polivalent.

I finalment, diumenge 13, hi haurà fira-mercat, els fusellers de Castelló d'Empúries, els Grallers i elsTabalers a les places i als carrers del centre històric, jocs infantils, vermut, sardanes amb la 'Cobla-Orquestra Principal de la Bisbal', animació infantil, concert i ball amb l'Orquestra Venus i el castell de focs d'artifici a l'exterior de la Sala Polivant, per donar per finalitzada una Festa Major d'allò més entretinguda! Bona Festa Major!