Laura Escanes presentarà un ‘reality’ a TV3

La model catalana serà la cara visible del programa ‘La travessa’, segons ha anunciat aquest divendres la cadena

La ‘influencer’ Laura Escanes presentarà un ‘reality’ a TV3. La model catalana (amb gairebé dos milions de seguidors a Instagram) serà la cara visible del programa ‘La travessa’, segons ha anunciat aquest divendres la cadena. Serà un «‘reality’ d’aventures» en el qual, per parelles, els concursants hauran de recórrer a peu el Pirineu i passar proves de resistència, habilitat i superació.

Així, Escanes, exparella de Risto Mejide, presentarà un programa que s’estrenarà la pròxima tardor i que serà un dels continguts destacats de la nova plataforma digital de la CCMA, tot i que també es podrà veure a TV3. És, segons assenyala l’anunci, una de les apostes de la cadena catalana per arribar a nous públics.

Més de mil parelles es van presentar als càstings per al nou ‘reality’ de TV3 (es van fer al març), que entregarà 10.000 euros de premi a la dupla guanyadora (la que faci més ràpid un recorregut que anirà des de la Vall d’Aran fins al cap de Creus). Competiran pel premi vuit parelles, que iniciaran l’aventura el mes de juny.

‘La travessa’ és una producció de TV3 en col·laboració amb Aguacate & Calabaza Films.