La semifinal de MasterChef 11 protagonitzada per l'estrès del xef convidat

Pepe Rodríguez i Jordi Cruz van preparar una til·la a Francis Paniego

Coneix els 4 finalistes de MasterChef 11

Expulsions a MasterChef 11

Expulsions a MasterChef 11

Abril Benítez

Aquesta setmana s'ha disputat la semifinal de MasterChef 11 a Ezcaraya, La Rioja, en l'hotel-restaurant del xef Francis Paniego. 

El xef Francis va posar la mà en més d'una elaboració dels concursants perquè veure com algun dels seus plats no sortia bé, el posava molt nerviós. Les quatre elaboracions per aquesta semifinal els va dissenyar ell mateix i només volia que tot sortís a la perfecció.

Una actitud molt didàctica, però molt estressant pels concursants

La semifinal va ser bastant moguda perquè hi va haver algun esbronc, el xef convidat va haver de corregir diversos errors d'Àlex i Pilu. La primera estirada d'orelles va ser a Àlex per destrossar el lluç, però en el mateix moment li va ensenyar com havia de ser el tall per tal de fer-ho a la perfecció.

Àlex es va enfonsar i Pilu va acabar el cuinat amb tragèdia

Més tard, a Pilu li va caure la safata amb els tendons fregits que havia fet i això va despertar el malestar del xef. Segons l'aspirant la safata li va caure perquè cremava en excés, però l'estrès que portava el xef convidat també podria haver estat un factor determinant a l'hora de la tragèdia.

"Francis és una cabra boja", aquestes van ser les paraules de Pilu després del moment on el xef li va mostrar com fregir els tendons.

Qui va ser l'expulsat de la nit?

L'expulsat que no ha pogut optar a la Gran Final de MasterChef 11 ha estat Jotha, molt criticat pels espectadors i pels mateixos companys d'aquesta edició; l'egoisme l'ha sentenciat!

Els finalistes de MasterChef 11

Els finalistes de MasterChef 11

Els finalistes de MasterChef 11 / Instagram

Pilu, Eneko, Lluís i Àlex, però, qui protagonitzarà el duel final? La setmana que bé podrem descobrir qui és el guanyador de MasterChef 11.