Frit Ravich col·labora amb l’escola de «MasterChef» per a un nou producte
DDG
L’empresa gironina d’alimentació Frit Ravich, especialitzada en l’elaboració de patates fregides, snacks i fruita seca, ha tret al mercat un nou producte, una edició especial de Xips Premium de formatge manxec i tòfona negra, que ha desenvolupat en col·labopració amb l’escola del programa de TVE MasterChef, que dirigeix el cuiner barceloní Jordi Cruz, amb sis estrelles Michelin
Aquestes patates s’afegeixen a la gamma Premium que l’empresa de Maçanet de la Selva va posar en marxa l’any 2011 amb el llançament de les Xips Premium Originals, i que completen les de pernil ibèric Enrique Tomás, les de sabor aperitiu o les de formatge de cabra i ceba caramel·litzada. Segons la companyia, aquestes xips «han estat elaborades a partir de patates d’origen 100% nacional, fregides a baixa temperatura mitjançant un minuciós procés artesanal per aconseguir una textura més cruixent».
Els responsables de Frit Ravich expliquen igualment sobre la seva col·laboració amb l’escola de MasterChef que «l’esforç, el compromís, l’aposta per la innovació, l’afany de superació i la passió per la bona cuina són valors que comparteixen les dues marques i que han estat claus per desenvolupar aquesta sofisticada i deliciosa proposta gastronòmica», que es troba a la venda des de fa algunes setmanes.
- Els metges demanen eliminar-lo dels sopars: té fama de saludable, però no ho és
- El truc de la fregona que fa embogir a tothom: les juntes queden impecables
- Així captava a noies el lama detingut per donar mercuri als seus fidels: "La relació sexual serà un instrument de més consciència
- Gairebé 18.000 persones es presenten a les oposicions per a cobrir 9.344 places docents a Catalunya
- Quin temps farà aquest dissabte a Girona?
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona
- Tanca la residència Bellamar de Platja d’Aro
- Els productors de musclo del Delta preveuen que totes les cries provinguin de Roses entre els pròxims quatre i sis anys