«Cifras y Letras» tornarà a Televisió Espanyola amb una nova edició

El mític format s’emetrà els vespres a La 2 i comptarà amb Aitor Albizua de presentador

Elisenda Roca en una imatge del concurs l’any 1994. | RTVE

Elisenda Roca en una imatge del concurs l’any 1994. | RTVE / ddg. girona

ddg. girona

Les bones audiències que està assolint el renovat El Grand Prix del Verano, novament amb el mític Ramón García, han fet veure a la direcció de Televisió Espanyola que les velles glòries de la seva graella poden tenir una nova vida. Tal és així que la televisió pública treballa actualment en una nova versió de l’històric Cifras y Letras, el concurs que es va emetre entre 1991 i 1995 a La 2 amb Elisenda Roca de presentadora.

Segons una informació d’El Confidencial Digital, la direcció de la cadena té previst que aquesta nova edició del concurs, que s’emetria novament a La 2, s’estreni al llarg de la nova temporada de tardor, competint per l’access prime time, un horari en la qual s’emeten els reeixits El Hormiguero (Antena 3), First Dates (Cuatro) i El Intermedio (La Sexta).

Aitor Albizua, actual presentador d’El Comodín de La 1, és ara mateix la gran aposta per posar-se al capdavant del nou Cifras y Letras, segons el citat portal. El concurs, una adaptació del format francès Des chiffres et des lettres, ja estaria actualment buscant els primers concursants.