Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

Et presentem un recull de les millors propostes per gaudir del temps lliure

cds

cds / DdG

Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

Divendres a la nit, però, hi ha el plat fort amb la revetlla de Sant Joan. Per això des de Diari de Girona hem elaborat una agenda amb algunes de les propostes que es duran a terme a les comarques gironines per si encara no has concretat el teu pla per celebrar la revetlla:

Les dues grans nits de l’Ítaca · Divendres 23 i dissabte 24 · Platja gran de l’Estartit

El festival Ítaca celebra, com ja ha esdevingut tradició, les seves dues grans nits musicals a la platja gran de l’Estartit. Divendres, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, la vetllada estarà protagonitzada per les actuacions d’Alizzz, Els Catarres, Iseo & Dodosound, Boom Boom Fighters & Cookah P. i Serial Killerz. Així mateix, el festival celebrarà dissabte una segona gran nit de concerts que comptarà amb les actuacions de les bandes madrilenyes Vetusta Morla i La Maravillosa Orquestra del Alcohol (La M.O.D.A.), Triquell, els gironins Carmen 113 i Ryna Dj. Aquesta mateixa nit, el festival també proposa un espectacle de llums amb drons, a càrrec de l’empresa Flock Drone Art. 

festival itaca oques grasses 2022

festival itaca oques grasses 2022 / Xenia Gasull Selles

ROMANí & ZHULYEV a la guitarra · Dissabte 24 a les 22:30h · Jazz Club La Guitarra, Palafrugell

Romaní & Zhulyev Jazz Quintet, especialistes en el hot jazz, arriben aquest dissabte a Palafrugell per fer reviure versions de temes clàssics de Louis Armstrong, Duke Ellington o Fats Waller.

Jazz

Jazz / DDG

La XV edició de la Fira de Titelles · Diumenge 25 a partir de les 18h · Pl. Església, Sant Martí Vell

Sant Martí Vell celebra diumenge la XV edició de la seva tradicional Fira de Titelles, un esdeveniment cultural per a tots els públics que es basa en les representacions d’espectacles amb aquestes figures.

Patufet titelles

Patufet titelles / DDG

Festa Major de Sant Joan · De divendres 23 a dilluns 26 · Palamós

La Festa Major de Palamós 2023 aplega diferents activitats: mercat artesà, atraccions de fires, exposicions, arribada de la Flama del Canigó i pregó a càrrec de membres del Palamós Club Futbol. També hi haurà els populars concerts de barraques amb grups com La Masoversa Barbuda oThe Missip Band.

La masovera barbuda

La masovera barbuda / DDG

Mostra de cervesa artesana · Dissabte 24 de 12h a 00h · Pati de Ca la Pruna, Pals

La Colla Quermània de Pals organitza la primera edició de la Mostra de Cervesa Artesana. A banda de les paradetes on es podran fer tastos de cerveses artesanes produides arreu del territori gironí, també hi haurà food trucks, música en directe i tallers sobre elaboració de cervesa. 

Cervesa Artesana Pals Mostra

Cervesa Artesana Pals Mostra / DDG

El Pot Petit a Torroella · Diumenge 25 a les 19h · Auditori Espai, Torroella de Montgrí

El lleó vergonyós, un gall marxós, els pirates rodamons, l’Aura la dinosaure i l’Ona, l’estrella del pop, arriben aquest diumenge a Torroella de Montgrí de la mà d’El Pot Petit. El grup de música familiar oferirà al municipi baix-empordanès un concert farcit de diversió, balls i molta música. 

GIRNA DEVESA FESTIVALOT POT PETIT AUDITORI

FESTIVALOT, POT PETIT A L'AUDITORI / MARC MARTI FONT