Opinió | J. Víctor GAY girona

Agraïment a la Medicina Pública de Girona

Senyor Director:

Fa poques setmanes va morir la meva esposa, Maria Rosa Puigbert, en no superar la seva darrera malaltia que li fou diagnosticada feia sis anys. El tractament mèdic ha estat a càrrec de diversos àmbits de la Medicina Pública, impecables en la seva atenció: CAP de Montilivi (Dra. Stelling i equip d’infermeria), ICO, tant en consultes externes (Dra. Angona) com en altres serveis, urgències i de planta de l’hospital Josep Trueta i, darrerament, al de Santa Caterina.

Aquest bon servei ha anat molt més enllà dels actes mèdics. El tracte humà, les atencions personals, ens han ajudat a fer molt més planer el procés.

Hem estat atesos per equips professionals que exerceixen fidels a la seva vocació i al jurament hipocràtic. El nostre agraïment ja el vàrem manifestar públicament en l’acte de comiat oficiat a la l’església de Sant Josep i, ara, aquestes ratlles el refermen.

Mentre aquests «bons samaritans» patien cruels retallades pressupostàries dictades pels polítics de torn i els nostres impostos es dedicaven i es dediquen a accions de dubtosa eficàcia, no hi havia sobres on col·locar els informes mèdics... és un exemple viscut.

Tenim sort a Girona en disposar d’aquests servidors públics, incloem el personal administratiu i de serveis. Gràcies per tot.

Atentament.