Avisen els Mossos per un suposat robatori en un camió a Vilobí i detenen el xofer per transportar marihuana

Sorprenen dos homes que carregaven dues capses de grans dimensions i fugen

Arresten el camió i confisquen marihuana a les caixes i més droga a dins del camió, fins a 16,5 quilos

Al vehicle hi havia una gossa Pitbull que ha passat la nit a comissaria

En aquests sobres hi havia cabdells de marihuana

En aquests sobres hi havia cabdells de marihuana / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma han detingut un camioner per presumpte tràfic de drogues. Es tracta d'un home de 33 anys.

L'avís inicia, però no apuntava cap aquí, ja que van ser requerits a les dues de la matinada de dilluns a l'àrea de descans de Vilobí d'Onyar, ubicada al quilòmetre 76 de l'AP-7, per un testimoni que va veure com dos homes estan tallant el cadenat d'un semiremolc. És a dir, tot apuntava a un robatori.

Els agents van arribar en aquesta zona i van sorprendre dos homes que carregaven dues capses de cartó de grans dimensions. Ambdós, però en veure la policia van córrer i van fugir. Van travessar l'AP-7 i es van amagar en una àrea boscosa. Els policies no els van poder detenir.

El que sí van fer és comprovar les caixes que havien abandonat els dos suposats lladres. A dins es van trobar amb la sorpresa: hi havia marihuana envasada al buit i en sobres individuals on hi havia cabdells. Uns per exemple, portaven una imatge de Son Goku de la sèrie Bola de Drac.

La droga confiscada a Vilobí envasada al buit

La droga confiscada a Vilobí envasada al buit / Mossos

Els agents van seguir indagant i a l'interior del camió i van trobar més caixes de marihuana amagades entre la càrrega. Amb tot, els policies van parlar amb el conductor que es trobava a dins la cabina del camió afectat i a dins hi van trobar, un quilo de droga. Per tot plegat, van detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

La Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra està investigant els fets per aclarir sí finalment, tot era realment un robatori.

Una agent dels Mossos amb la gossa a Santa Coloma

Una agent dels Mossos amb la gossa a Santa Coloma / Mossos

La gossa

Com a curiositat del tema, segons expliquen des del cos policial, el detingut viatjava amb una gossa Pitbull que es diu Luna. Un animal que les protectores de la zona, afirmen, no van voler quedar-se perquè no havia estat gossa abandonada a la via pública. Davant d'això, es va quedar a passar la nit a la comissaria de Santa Coloma de Farners. Els agents se'n van fer càrrec fins que avui el camioner ha passat a disposició judicial, quan ha quedat amb llibertat amb càrrecs.