Una policia local de Blanes conquereix l'or en boxa en uns jocs mundials

L’agent va enfrontar-se a una holandesa en el torneig de policies i bombers

L'any passat ja va guanyar la medalla de plata en la mateixa disciplina

Una policia local de Blanes conquereix l'or en boxa en uns jocs mundials.

Una policia local de Blanes conquereix l'or en boxa en uns jocs mundials. / DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

Una policia local de Blanes ha guanyat una medalla d'or en els Jocs Mundials de Policies i Bombers que s’han celebrat al Canadà des de finals de juliol a principis d'agost.

Dúnia s'ha convertit en campiona en la disciplina de boxa amb només 25 anys. La policia és de Breda i és el segon cop que participa en aquests mundials. L'any passat ja es va emportar la medalla de plata en els que es van celebrar a Rotterdam. Aquell va ser el seu primer combat de competició.

Ara, però ha aconseguit el premi més preuat, la medalla d'or. Davant del resultat, l'agent es mostra molt "satisfeta i molt feliç". També considera que és la consolidació del "treball dur de tot un any", explicava aquesta setmana des d'Ottawa.

La policia local de Blanes amb la medalla d'or

La policia local de Blanes, a la dreta, amb la medalla d'or / DdG

En aquests jocs hi ha anat sola tot i que hi havia més policies i bombers espanyols participants. El viatge, per tant, també li ha suposat un repte i al mateix temps "un respecte" perquè era el primer que l'implicava creuar cap al continent americà, subratlla.

En aquests jocs hi participen bombers i policies d’arreu del món i els espanyols han aconseguit diversos guardons.

Dúnia fa quatre anys que treballa a Blanes. El seu interès per la boxa ja va començar quan tenia 16 anys quan es va iniciar en el kickboxing però sense afany competidor.

L'any passat es va presentar en els mundials de Policies i Bombers i es va quedar a les portes de l'or i enguany, l'ha conquerit. És l’única policia de Blanes que ha participat en el campionat que s'ha celebrat al Canadà.

Subscriu-te per seguir llegint