Mor un home en caure daltabaix d'un penya-segat a Tossa quan volia fer una fotografia

Es tracta d'un fet accidental i els Mossos han conclòs que es va produir el dissabte a la nit quan el turista va traspassar una tanca per prendre una foto

El servei d'emergències atenent la persona que havia caigut

El servei d'emergències atenent la persona que havia caigut / DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

Un home va morir aquest dissabte a la nit després de precipitar-se daltabaix d'un penya-segat a la cala Futadera de Tossa de Mar. Els fets es van produir pels volts de les tres quarts de dotze de la nit. La Policia Local va ser el primer cos en arrribar al lloc dels fets, una zona de molt difícil accés al fons d'un penya-segat, i li van fer la primera assistència. Posteriorment van arribar nombrosos efectius d'emergències -Bombers, Policia Local de Tossa de Mar, Mossos d'Esquadra SEM i Salvament Marítim-

Els Bombers precisament són els que van haver de recuperar de la víctima. Per poder actuar van ser necessàries 5 dotacions. Els GRAE van fer gruatge i van portar el cos de la víctima, encara amb vida, fins a l'helicòpter de Salvament Marítim, indiquen des dels Bombers. L'home va ser traslladat amb l'helicòpter fins a l'hospital Josep Trueta de Girona i posteriorment, va perdre la vida.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per aclarir les causes de la mort i han conclòs que és un fet accidental: la víctima va acostar-se a la zona del penya-segat per fer una foto, va traspassar una tanca i es va precipitar d'uns 30 metres d'altura, conclouen els investigadors.

Les diligències ja s'han tramitat i els Mossos de la comissaria de Blanes ja les han entregat al jutge.

La víctima mortal és un ciutadà francès de més de 30 anys que estava amb la família a la zona i anaven en una autocaravana.

Subscriu-te per seguir llegint