Entren a robar dos cops en una casa de Sant Hilari, uns encaputxats i amb ganivets

Els Mossos d'Esquadra arresten als tres lladres que van assaltar l'habitatge aquest estiu

Unes manilles

Unes manilles / MOSSOS D'ESQUADRA

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners han detingut tres lladres que durant l'estiu van assaltar dos cops una mateixa casa de Sant Hilari Sacalm, un d'ells amb violència.

Els tres arrestats són d'edats compreses entre els 20 i 22 anys i estan acusats de ser presumptes autors d'un robatori amb violència i un robatori amb força a domicili.

Els dos casos pels quals estat acusats van ocórrer aquest estiu, el primer robatori va ser el dia 19 de juny i el segon, el 5 de juliol. Mentre que les detencions es van fer la setmana passada -el dia 13 de setembre- i són fruit de les indagacions realitzades per la Unitat d'Investigació de la comissaria de la Selva interior.

El robatori del 5 de juliol va ser el que van emprar la violència i la intimidació, però se'n van anar amb les mans buides. El robatori va succeir en una casa unifamiliar i dos homes van entrar a la casa i van despertar els propietaris. Anaven amb màscares i van exhibir ganivets de grans dimensions contra aquests. Els van reclamar diners.

El propietari es va enfrontar amb els lladres i es va defensar. Va donar un cop de peu a un d'ells i van fugir del lloc. Tot i això, l'home va patir lesions, indiquen des de la policia. En l'altre robatori del mes de juny, els lladres van forçar els accessos de l'habitatge.

Amb totes les informacions recopilades i proves, els Mossos van aconseguir identificar els presumptes autors i la setmana passada van detenir-los. Els policies van confirmar que havien participat tres persones en els dos cops. Ja que un dels lladres feia tasques de vigilància mentre els altres actuaven.

Per tot això, aquest dimecres els van detenir -dos d'ells a Sant Hilari mateix- i van acabar acusats de ser presumptes autors d'un robatori amb violència i un robatori amb força a domicili. Van passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Sant Coloma de Farners i tots van acabar sortint amb llibertat amb càrrecs. Cap d'ells comptava amb antecedents policials fins ara.

Subscriu-te per seguir llegint