Els aturen per una infracció de trànsit a Blanes i els troben un quilo de cabdells de marihuana

La Policia Local deté els dos ocupants del cotxe

Els cabdells de marihuana intervinguts a Blanes

Els cabdells de marihuana intervinguts a Blanes / Policia Local de Blanes

E.B.

La Policia Local de Blanes ha detingut dos homes que duien un quilo de cabdells de marihuana amagada al cotxe. Els agents van fer la descoberta després que els fessin aturar per una infracció de trànsit amb el vehicle.

Els arrestats són veïns de Blanes, no comptaven amb antecedents policials i de nacionalitat albanesa.

Els fets van succeir dilluns cap a quarts de quatre de la tarda quan una patrulla de la Policia Local de Blanes va observar com el conductor d’un turisme havia comès una infracció de trànsit. Els agents estaven situats a la carretera d’Accés a la Costa Brava, la GI-682, i van fer aturar el conductor al vial de servei. A dins del vehicle també hi anava un altre home.

Després de denunciar la infracció i davant l’actitud sospitosa dels dos ocupants del vehicle, els policies van procedir a fer-ne un registre superficial. Va ser llavors quan van trobar una bossa amb la droga, concretament cabdells de marihuana. En total hi havia poc més d'un quilo de marihuana

Davant dels fets, els agents de la Policia Local de Blanes van arrestar els dos ocupants. Aquest dimecres van passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Blanes.