Breda dona el tret de sortida a l’onzena edició de la Fira de l’Olla
La demostració de cuina amb cassoles a càrrec de cuiners i cuineres bredenques ha estat l'encarregada d'obrir l'edició
Redacció
Breda ha donat el tret de sortida a l’onzena edició de la Fira de l’Olla amb un dels seus actes més destacats: la demostració de cuina amb cassoles de Breda a càrrec de cuiners i cuineres bredenques.
Fins demà, el nucli històric del municipi s’està transformant per acollir un esdeveniment que agrupa un reguitzell d’activitats per donar a conèixer el sector ceramista i terrissaire, un dels puntals econòmics del municipi.
- Aquest és el sou i la pensió que cobrarà Pere Aragonès com expresident de la Generalitat de Catalunya
- Així és l'hotel que Rafa Nadal obrirà a Tossa de Mar
- S'ha de criticar Temps de Flors
- El futur pastisser del Vivales
- Última hora sobre l'estat de salut d'Àngel Llàcer: "sotmès a diverses intervencions
- Mor ofegat un jove de 23 anys mentre col·locava boies en una platja de Begur
- Una rua i concerts a la Copa per celebrar l’èxit del Girona
- Un camió bolca i talla l'AP7 a Sant Julià de Ramis