Agredeixen sexualment Leticia Sabater damunt de l'escenari durant un concert a Blanes

La cantant ha assegurat que va sentir-se incòmoda i que l'home va sobrepassar-se amb la seva actitud

Vídeo | Actuació de Leticia Sabater al Blanes Urban Fest

Vídeo | Agredeixen sexualment Leticia Sabater durant un concert a Blanes

DdG

DdG

Leticia Sabater va ser agredida sexualment durant el concert del passat dijous a la nit a Blanes. L'agressió va arribar per part d'un home que va pujar a l'escenari, va abraonar-se sobre la cantant i va fer-li diversos petons sense el seu consentiment.

La catalana ha denunciat els fets al programa Socialité de Telecinco i ha afirmat que va sentir-se molt incòmoda amb l'actitud de l'home. Tot i això, no hi ha cap denúncia presentada a la policia. Sabater ha assegurat que, en moltes ocasions, anima al públic a pujar a l'escenari durant els seus shows, però que en aquella ocasió l'home va sobrepassar-se amb la seva actitud.

A les imatges que ha difós el programa, s'observa com l'individu puja a l'escenari sense samarreta i s'abraona ràpidament sobre Sabater agafant-la pel coll per fer-li diversos petons. A la cantant se la veu, en tot moment, incòmoda i rebutja l'home retirant-li la cara i apartant-lo amb mans i braços. El nombrós públic present al passeig del Mar de Blanes no va trigar a increpar amb crits l'actitud de l'home que va acabar baixant de l'escenari.

Vídeo | Actuació de Leticia Sabater al Blanes Urban Fest

Aleix Freixas / ACN

L’Ajuntament de Blanes surt al pas de les informacions aparegudes al voltant de l’actuació de Leticia Sabater amb el següent comunicat:

Respecte a les informacions que han aparegut al llarg de les darreres hores en diversos mitjans de comunicació en relació a una presumpta agressió que hauria patit Leticia Sabater durant l’actuació que va oferir a Blanes el passat dijous, l’Ajuntament de Blanes, després d’haver estat permanentment en contacte amb ella durant els dies posteriors, vol aclarir diverses qüestions.

En primer lloc, des del consistori es vol destacar que el concert de l’artista, que va tenir lloc formant part del BUF (Blanes Urban Fest), va ser un èxit de participació i de públic. Milers de persones van gaudir amb el show, i la mateixa Leticia Sabater ha transmès a l’Ajuntament de Blanes el seu agraïment envers el públic blanenc per la seva excel·lent rebuda i l’afecte que li van fer arribar.

Actuació Leticia Sabater dijous passat a Blanes

De fet, després de l’actuació, Leticia Sabater es va quedar durant més d’una hora signant autògrafs i fent-se fotografies amb una munió de gent que l’estava esperant després que durant tot el concert van estar aclamant-la. En relació als fets que han transcendit, en un moment del seu show l’artista va escollir un noi del públic per fer una cançó al seu costat.

Amb aquest membre del públic va fer una coreografia sexy, que forma part habitualment del seu espectacle. Quan va acabar, per agrair-li la participació, li va donar un petó a la boca de manera voluntària. És en aquest moment quan el noi va intentar repetir-lo i ella el va empentar donant-li entendre que allò ja no ho volia.

La persona del públic va baixar i l’espectacle va continuar sense més problemes, amb tota normalitat. De fet, quan va acabar l’actuació, la mateixa Leticia Sabater va agrair al noi, de nou i en persona, haver participat en el show. De tota la munió de gent que va anar passant per l’escenari per saludar-la, va ser l’únic a qui va citar pel nom va ser a ell, tractant-lo amb familiaritat.

Leticia Sabater nega que s’hagi sentit agredida

Tal com l’artista ha transmès a l’Ajuntament de Blanes en diverses converses mantingudes durant aquests dies, en cap moment es va sentir assetjada, ni pensa que hagi de presentar cap denúncia, ja que per ella no va tenir cap importància. En aquest darrer sentit, el consistori blanenc s’ha posat al seu costat des del primer moment per si volia emprendre algun tipus d’acció, qüestió que ella ha rebutjat, mantenint sempre la mateixa postura.

Leticia Sabater s’ha mostrat molt sorpresa pel rebombori que ha generat la qüestió, i afirma que se li estan atribuint declaracions que no ha fet, i fins i tot s’ha manipulat el vídeo en algun mitjà de comunicació. L’artista, que guarda molt bon record de la seva curta estada a Blanes, ha explicat que li sap molt greu que un concert on ella va gaudir tant hagi aixecat aquesta polèmica que, en cap moment, no l’ha buscat.

Per últim, cal dir que al llarg de tota l’actuació l’artista va comptar amb seguretat privada darrera de l’escenari, així com de la Policia Local en les proximitats i, en cap moment, va ser necessària la seva intervenció ni ella la va demanar.