Cavalcada de Reis a Blanes: horari i recorregut

La comitiva reial sortirà de plaça Catalunya a les 17 hores i anirà escortada pels Diables de Sa Forcanera

Els reis d'Orient en el campament reial a Blanes, l'any 2023.

Els reis d'Orient en el campament reial a Blanes, l'any 2023. / Ajuntament de Blanes

Redacció

Ses majestat els tres reis d'Orient ho tenen tot a punt per a la seva arribada al municipi de Blanes. Segons informacions que arriben dels mateixos patges reials, enguany la comitiva reial sortirà a les 17 hores de plaça Catalunya on, acompanyats de la colla de Diables de Sa Forcanera, arribaran fins a la Biblioteca Comarcal. A les 18 hores, ja amb tothom al seu lloc, ses majestats iniciaran la cavalcada fins a l'Ajuntament. Finalment, a les 20 hores, hi haurà una cercavila.a.

Accés al campament reial per a infants amb diversitat funcional

D'altra banda, l'Ajuntament de Blanes habilitarà un accés directe per als infants amb diversitat funcional perquè puguin accedir amb més comoditat al Campament Reial. S'habilitarà una quarta cua per a nens i nenes amb diversitat funcional perquè, quan arribin al Campament Reial del Passeig de Mar, puguin accedir a saludar els tres reis amb el mínim temps possible d’espera.

Recorregut Cavalcada de Blanes

Recorregut Cavalcada de Blanes / DdG

Les famílies que vulguin participar en aquesta iniciativa rebran una acreditació per a la ocasió amb l’ajuda de diverses entitats i col·lectius especialitats, o bé la podran passar a recollir presencialment. A través del correu electrònic, se’ls farà arribar el distintiu perquè l’imprimeixin i l’ensenyin al personal de l’organització de la Cavalcada de Reis de Blanes 2024 que s’encarreguen de controlar el Campament Reial. En cas que no puguin imprimir-se l’acreditació, l’Ajuntament de Blanes en tindrà a la seva disposició a l’Oficina de l’AMIC, a la planta baixa de l’edifici consistorial, on la podran recollir fins el mateix dia de la Cavalcada de Reis, el divendres 5 de gener, fins a 2/4 de 3 de la tarda.

La previsió:

17.00 h - Batucada des de pl. de Catalunya fins Biblioteca Comarcal, Colla de Diables Sa Forcanera.

17.40 h - Arribada de Ses Majestats Reials a la Biblioteca Comarcal.

18.00 h - Inici de la Cavalcada fins a l'Ajuntament.

20.00 h - Cercavila amb la Colla de Diables fins al Campament Reial (Banc dels Músics), on es recolliran les cartes.