Condemnen una directiva bancària per quedar-se més de 8.000 euros d'una clienta a Lloret

L'acusada ha reconegut els fets i haurà de pagar els diners sostrets en un termini de 4 mesos

Ariadna Sala

Ariadna Sala

L'Audiència de Girona ha condemnat una directiva d'una entitat bancària per quedar-se 8.675 euros d'una clienta a Lloret de Mar entre l'octubre de 2017 i el maig de 2018. L'acusada ha reconegut que ha comès un delicte d'apropiació indeguda continuada davant del tribunal de la secció quarta, i ha acceptat una pena d'1 any, 9 mesos i un dia de presó que no haurà de complir entre reixes si paga la quantitat defraudada en un termini de 4 mesos. Tampoc podrà cometre cap delicte durant els pròxims 4 anys.

Durant el període que van tenir lloc els fets, la processada era directora de les oficines d'un banc del municipi, i va efectuar dotze reintegres que procedien de tres dipòsits, tot plegat sense el consentiment de la clienta afectada. L'entitat ja ha efectuat el reintegrament de la quantitat sostreta, i ara l'acusada ha de pagar aquesta quantitat en concepte de responsabilitat civil.

La fiscalia li demanava inicialment 3 anys de presó, una petició que s'ha reduït gràcies al pacte al qual s'ha arribat amb l'acusació particular i la defensa. El cas ha quedat vist per a sentència, que reflectirà l'acord i les condicions a les quals s'ha arribat.