Se salten un control a Vidreres, abandonen el cotxe a Caldes i llancen bosses amb marihuana

Els dos ocupants aconsegueixen fugir però els Mossos han intervingut més de 8 quilos de cabdells de marihuana

Se salten un control a Vidreres, abandonen el cotxe a Caldes i llancen bosses amb marihuana.

Se salten un control a Vidreres, abandonen el cotxe a Caldes i llancen bosses amb marihuana. / Policia Local de Caldes de Malavella

Eva Batlle

Eva Batlle

Dos joves s'han saltat aquest dimarts de matinada un control dels Mossos d'Esquadra. Portaven droga a dins del vehicle i després d'una persecució han abandonat el vehicle i la droga.

Els fets han succeït cap a la una de la matinada quan agents de Seguretat Ciutadana dels Mossos de la comissaria de Santa Coloma estaven fent un control al Polígon de la Liberto de Vidreres.

Han demanat a un turisme que s'aturés, però el conductor no ha fet cas a les indicacions dels agents. El què ha fet marxar a gran velocitat en sentit Sils i després, ha fet mitja volta per tornar en sentit Vidreres. Els Mossos els han anat al darrere i han vist com el vehicle circulava per la urbanització de la Goba de Vidreres i posteriorment, s'ha traslladat fins a la urbanització de Can Carbonell, ubicada al municipi veí de Caldes de Malavella.

Finalment, al carrer del Bosc de Can Carbonell han abandonat el vehicle i n'han sortit dos joves. Fins aquest punt s'han desplaçat els cossos de la Policia Local de Caldes, i també Llagostera. Els policies han fet recerca per la zona, però no els han pogut localitzar.

El que sí que s'han trobat són cinc paquets amb marihuana envasada al buit, amb un total de vuit quilos.

Els cabdells de marihuana recuperats a Caldes

Els cabdells de marihuana recuperats a Caldes / Mossos

Més droga

D'altra banda, el vehicle queda custodiat pels Mossos i durant el matí, els agents han tornat a la zona i la policia ha pogut recuperar les claus del vehicle i una altra bossa amb marihuana enmig del bosc, per la zona on havien fugit els dos nois. La Policia Local de Caldes de Malavella ha col·laborat aquest matí amb els Mossos durant la recerca de la droga amb el seu gos de la Unitat Canina.

La investigació policial segueix oberta per intentar trobar els dos joves fugits.