Una dona ha mort en l'incendi d'una casa unifamiliar a Albinyana (Baix Penedès), segons han informat els Bombers. A les 07.24 hores d'aquest dijous han rebut un avís que alertava d'un foc amb almenys una persona atrapada a l'interior d’un habitatge ubicat al número 37 del carrer d'Olesa del municipi. Fins el lloc s'hi han desplaçat sis dotacions, entre les quals tres vehicles d'aigua, dos de comandament i un amb autoescala automàtica. Els Bombers han pogut evacuar una dona amb cremades importants i han localitzat una segona víctima per la qual el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no ha pogut fer res per salvar-li la vida. El SEM també ha atès una tercera persona amb cremades lleus a les mans que hauria intentat socórrer les dues dones.

Fonts dels Bombers han apuntat que l’incendi presentava molta temperatura i que s’ha extingit a les 07.54 hores d'aquest dijous. Han explicat que després d'apagar-lo, les unitats desplaçades fins la zona s’han encarregat de ventilar el fum i revisar els danys a l’edifici, el qual només constava d'una planta baixa.

En aquest foc, el SEM ha enviat cinc unitats, a més de l’helicòpter medicalitzat. Els Mossos d’Esquadra han activat un total de set patrulles. La unitat d’investigació s’ha fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació del sinistre per esclarir les causes de l’incendi.