Vídeo | Atracament a mà armada en un hotel mentre una família es registrava

La Policia Nacional també investiga l'assalt a un altre establiment d'Alcorcón

Captura del vídeo de l'atracament

Captura del vídeo de l'atracament / TWITTER

EFE

La Policia Nacional de Madrid està investigant dos assalts a punta de pistola que  van tenir lloc dijous passat, dia 6 d'abril,  a dos hotels de la localitat madrilenya d'Alcorcón,  d'on es van emportar la recaptació dels dos establiments  després d'amenaçar els recepcionistes.

El primer dels assalts va tenir lloc al voltant de les  5.00 hores de dijous passat, a l'Hotel La Princesa, ubicat al costat de la carretera M-506, quan un home va entrar amb la cara tapada i va obligar el recepcionista que estava treballant en aquest moment a lliurar-li la recaptació que es guardava a la caixa.

Després d'aconseguir la recaptació, amenaçant el recepcionista amb una pistola,  l'atracador va sortir corrent i va pujar un vehicle  on l'esperava una altra persona, fugint tots dos per la  carretera M-506, situada al costat de l'hotel, segons han assenyalat fonts de la investigació.

El segon dels atracaments va tenir lloc aquest mateix dijous, cap a les 21.50 hores, quan dues persones,  també armades amb ganivets i una arma de foc, van entrar també tapats a l'Hotel NH Alcorcón, situat a l'avinguda d'Europa, exigint al recepcionista els diners de la caixa.

Els dos assaltants també van aconseguir fugir del lloc dels fets i la Policia Nacional està investigant en aquests moments si els dos assalts estan relacionats o si fins i tot van ser  comesos pels mateixos delinqüents.