Desapareixen tres germans menors d'edat a Saragossa durant les festes del Pilar

Núria, Sheyla i Manuel Hernández Medina van ser vists per última vegada el passat 8 d'octubre a la capital aragonesa

Els menors d'edat desapareguts a Saragossa.

Els menors d'edat desapareguts a Saragossa. / SOS Desaparecidos

EPA

La plataforma SOS Desaparecidos Aragón ha activat aquest dimarts l'alerta per la desaparició de tres germans menors d'edat a Saragossa durant les Festes del Pilar. Es tracta de Nuría, Sheyla i Manuel Hernández Medina que van ser vists per última vegada el passat 8 d'octubre a la capital aragonesa. És un avís del Centre Nacional de Desapareguts del Ministeri de l'Interior.

Segons ha pogut saber El Periódico de Aragón, es tracta d'un cas de sostraccions de menors per part dels mateixos pares biològics dels nens. La tutela està a càrrec del Govern d'Aragó i és un oncle qui es fa càrrec d'ells. El règim de visites és obert i, precisament, els nens ja no van tornar amb la tia divendres passat després d'haver mantingut una trobada amb els progenitors.

El Grup de Desapareguts de la Prefectura Superior de Policia d'Aragó ja està al capdavant de la recerca per trobar-los.

Nuría Hernández Medina, de 7 anys, té els cabells rossos i llargs i els ulls marrons. Sheyla Hernández Medina, de 12 anys, té els cabells castanys i llargs i els ulls marrons. Manuel Hernández Medina, de 10 anys, té els cabells castanys, curt i ulls marrons.

SOS Desaparegucidos Aragón posa a disposició dos números de telèfon amb els quals contactar en cas d'identificar-los, el 649 952 957 i el 617 126 909, i un correu electrònic info@sosdesaparecidos.es.