Vídeo | Un ‘streamer’ japonès capta el moment en què és agredit amb la tècnica del matalleó a Barcelona

El vídeo s’ha fet viral en poques hores i ha arribat als vuit milions de visualitzacions

VÍDEO | Un ‘streamer’ japonès capta el moment en què és agredit amb la tècnica del matalleó a Barcelona

VÍDEO | Un ‘streamer’ japonès capta el moment en què és agredit amb la tècnica del matalleó a Barcelona / X

Un jove ‘streamer’ japonès (Heh Hey) ha sigut agredit aquest diumenge per tres homes mentre es gravava pels carrers de Barcelona. Els agressors van utilitzar la tècnica del matalleó (que consisteix a agafar la víctima des de darrere pel coll i tirar-la a terra), després de molestar-lo durant minuts, i l’‘streamer’ va poder gravar tot l’incident en directe.

El vídeo –que s’ha fet viral en poques hores i ha arribat als vuit milions de visualitzacions– mostra com un primer home se li acosta i li comença a preguntar pel seu nom. La víctima respon i comencen a entaular una conversa, però a l’‘streamer’ Heh Hey en aquell moment ja se’l veu incòmode.

Passats uns segons hi apareixen dos homes més i entre tots tres acaben fent servir la tècnica del matalleó i li roben el mòbil i diners, tal com ha explicat el mateix jove japonès en un directe posterior a l’atracament, que pot trobar-se a X (abans Twitter).

«Em van robar l’iPhone i els diners», ha relatat. «Estava tan en xoc que no sabia què fer», afegeix. La comunitat japonesa, especialment els seus seguidors, han lamentat el succés i han al·lucinat amb l’acte. El Japó és considerat un dels països més segurs del món, especialment la seva capital, Tòquio.

«Ho sento pels inconvenients causats, dins de tot estic bé», va publicar a X Heh Hey poques hores després de l’assalt. El turista ha assegurat que ja s’ha posat en contacte amb la policia per procedir amb la denúncia.