Twitter (X) impedirà que els usuaris bloquegin altres comptes

Musk ha anunciat una nova restricció a la xarxa social, el canvi més recent dels molts que ha fet des que va comprar Twitter

X, el nou logo de Twitter

X, el nou logo de Twitter

EFE

Els usuaris de X, anteriorment conegut com a Twitter, ja no podran bloquejar altres comptes, funció que és utilitzada per algunes persones com una mesura extra de seguretat, segons va publicar a la seva xarxa social, aquest divendres, Elon Musk.

Musk, que va comprar la plataforma l'any passat, va dir que els usuaris continuaran podent bloquejar certes opcions d'altres comptes (com ara enviar missatges privats), i continuarà existint l'opció de silenciar altres comptes. Aquest darrer canvi sobre el no poder bloquejar a altres comptes, se suma a la llarga llista de modificacions que ha fet Musk, el qual, també és director executiu de Tesla i SpaceX i, des que va prendre els comandaments de l'empresa, a més, ha canviat el nom i logotips de la xarxa i ha tret les verificacions gratuïtes que es donaven a les figures rellevants.

Elon Musk, amo de Twitter, al costat del logotip de la plataforma.

Elon Musk, amo de Twitter, al costat del logotip de la plataforma. / REUTERS

Musk no va detallar la raó del canvi ni quan es començarà a posar en pràctica aquesta mesura. La funció de bloquejar fa que el compte vetat no pugui veure el que l'altre usuari publica ni tampoc pugui deixar comentaris en el contingut o etiquetar l'altre compte. Mentrestant, la funció de silenciar només evita que l'usuari que pren aquesta acció vegi les respostes del compte bloquejat, però la resta d'usuaris sí que el poden veure.