Les experiències paranormals que van terroritzar tot Twitter

Aparicions, fantasmes i centenars d'històries paranormals s'acumulen en aquest fil de Twitter, no apte per a porucs

Compte amb el que veuràs en aquest article

Compte amb el que veuràs en aquest article

MARTA SANTONJA

El 'meme' de la noia pensativa ha capgirat tot Twitter. La seva cara s'ha utilitzat per posar enunciats en què es convida els usuaris d'aquesta xarxa social a explicar situacions que els hagin deixat amb aquesta cara. S'ha tornat molt viral un en el qual es demana que expliquin situacions paranormals que els hagin succeït, i tot Internet està embogint amb els citats del Tweet. Fins i tot, analitzem algunes de les històries més escabroses que s'amaguen dins aquest extens fil, no apte per llegir a la nit (tret que vulguis tenir malsons).

El senyor de la porta

Alejandro Solano explica que quan era petit compartia habitació amb el seu germà petit i dormia al llit de dalt a la seva. Quan Alexandre es quedava llegint a la nit deixava encesa la llum general de la seva habitació, i si el seu germà entrava o sortia de la cambra ell havia de baixar del seu llit per apagar la llum i tancar la porta. Diverses vegades va creure veure un senyor amb barba blanca i molt gran, que més tard s'assabentaria que era un home que solia viure a la zona on els seus pares van edificar.

Una ombra grisa

Danna Paola (no la cantant) explica que un parell de vegades mentre dormia amb el seu xicot se li va aparèixer a l'habitació una mena d'ombra grisa. La primera vegada la va veure en una cantonada i no parlava ni es movia, i la segona va intentar agafar-li la cara, però no va poder, en les dues històries el seu xicot estava adormit plàcidament sense assabentar-se de res.

Aparicions en somnis

L'usuari Don Rodo explica que un dia va voler conduir borratxo i per sort es va quedar adormit abans de continuar fent la tornada a casa. En el seu somni se li va aparèixer el pare i li va dir que no conduís, que ell el cuidava fins que li passés. L'endemà al matí, sense cap explicació lògica, es va despertar al seient del copilot i va poder conduir a casa, a la història explica com que el seu pare (que havia mort feia tres anys) li va salvar la vida aquell dia. L'endemà es va acostar al mateix parc on li va passar i li va preguntar al vigilant si havia vist algú acostar-se al cotxe, i ell li va dir que no va veure ningú entrar ni sortir del cotxe.

Amb proves gràfiques

Com de vegades cal veure-ho per creure-ho hi ha alguns dels Tweets que contenen proves gràfiques que fan molta por. Des de cares que semblen ser-hi fins a figures que es colen a les fotografies, semblant monstres o animals fantàstics.

Els més divertits

I per passar el mal tràngol de totes aquestes històries paranormals, us deixem amb una experiència paranormal que espanta...