Cuina saludable
El truc infal·lible d’Arguiñano per rentar correctament el bròcoli
És molt important rentar bé les verdures abans de consumir-les per eliminar tota resta de terra o insectes.
El Periódico
Rentar les verdures és un pas molt important abans de cuinar-les i consumir-les. Perquè poden contenir restes de terra, insectes o químics com pesticides, entre altres elements indesitjats.
Karlos Arguiñano té un mètode molt senzill per rentar correctament el bròcoli i l’ha explicat en el seu programa ‘Cuina Abierta’, a Antena 3. Els passos a seguir són els següents:
- Omplir un bol gran amb aigua
- Afegir un rajolí de vinagre blanc
- Tallar poms de bròcoli i anar afegint-los d’un en un al bol amb la barreja
- Remoure el bròcoli en la barreja d’aigua i vinagre
- Escórrer el bròcoli
- Mor Núria Casamajó i Ruiz, mare de Carles Puigdemont
- El Girona i el risc de perdre la identitat
- Can Vidal reneix de les cendres
- Així és com has de caminar (segons els nutricionistes) per perdre pes sense esforç
- Diversos municipis del Gironès i la Selva superen els 50 litres de pluja
- Imatges | La famosa caseta del Port d'Aro s'esfondra
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona
- Necrològiques del 8 d'abril de 2024