Aquestes són les tres coses que has d'evitar posar a la rentadora perquè no es facin malbé

Certs articles de la llar que perdran les seves característiques si els poses a la rentadora o que et poden provocar un incendi

D.M.

La rentadora és un electrodomèstic realment útil, les seves prestacions a l'hora de rentar qualsevol mena de roba suposen un extraordinari estalvi de temps a les nostres vides. Tot i això, no tot són avantatges quan es parla d'aquesta màquina. Sense anar més lluny, el consum d'aigua durant cada programa de rentat és una despesa que, per sort, té fàcil solució.

La rentadora és un electrodomèstic que a simple vista sembla fàcil, però moltes vegades s'ignora el fet que certs articles no han de ser introduïts a aquesta màquina, ja que podrien fer-se malbé o fins i tot suposar un gran perill sense ni tan sols tenir-ho en compte.

1.Coixins:

Un dels objectes que mai no s'han d'introduir a la rentadora són els coixins. Aquest producte és esponjós i en el seu interior hi ha cotó. És molt probable que es deformin i fins i tot es trenquin, a més que és força complicat que tornin al seu estat original.

El millor que pots fer per netejar els coixins, serà rentar-los a mà assegurant-te que no es deformin gaire.

2.Articles per a mascotes:

Els objectes per a mascotes també han de ser rentats cada cert temps, ja que s'embruten sovint per la seva utilització diària. Si cal fer una neteja als objectes de la nostra mascota, el millor és fer-ho a mà i no utilitzar la rentadora.

La raó principal a això és que els pèls del seu cos quedaran a la tela i s'escamparan per tota la màquina, enganxant-se a les futures peces que es rentin.

3. Teles amb taques inflamables:

Les taques inflamables que reposen sobre els draps de roba poden suposar un perill si són rentats a la rentadora, sobretot en el moment en què s'activi el cicle de l'assecadora. El més recomanat per a aquest tipus de peces és esbandir la taca i assegurar-te de remoure la resta de substància escampant-la el millor possible abans d'incorporar-la a la rentadora, o en cas contrari podria resultar força perillós i fins i tot causar un incendi.

Remullar la tela en dissolvent durant uns 10 minuts i després esbandir-la, o de preferència rentar a mà per evitar de manera definitiva tota mena de riscos.