Aquabrava: el paradís tropical a la Badia de Roses

Una de les novetats d’aquesta temporada és la Piscina Oasi ambientada com si s’estigués en un espectacular resort caribeny

Una vista d’algunes de les piscines i tobogans del parc. | AQUABRAVA

Una vista d’algunes de les piscines i tobogans del parc. | AQUABRAVA / ddg. roses

DdG

El parc Aquabrava de Roses comença la temporada i ho fa amb molta il·lusió i, com sempre, renovant-se. Va obrir portes el 8 de juny passat i estarà obert fins al pròxim 11 de setembre, cada dia de 10h a 19h.

Com a novetat destaca una piscina espectacular, al bell mig del Rio Tranquilo, l’anomenada Piscina Oasi. D’un color nacrat us ofereix les millors estones de bany, com si et trobessis a un resort caribeny. Al bar Oasis, decorat totalment amb pintura mural amb motius vegetals, per facilitar la seva integració amb l’entorn, gaudireu d’un refresc o un cocktail asseguts a un dels tamborets dins l’aigua. Envoltada de vegetació, gespa i palmeres, és un lloc idíl·lic, paradisíac on prendre el sol i gaudir d’una estona de relax.

Posa la teva adrenalina a prova

També se segueix promocionant la zona més atrevida: Aquaxjump. És una zona d’atraccions full Adrenaline! La zona compta amb diferents tobogans de salts de diferents graus de dificultat o atreviment, començant pel groc, seguint pel taronja i acabant pel vermell, el més atrevit! la dificultat i l’emoció van en augment!! Trobem també un mur de salts «Jungle jumps», de 3 alçades diferents, començant per 2.5m seguint pels 3.5m i acabant pel més canyero de tots, amb sorpresa inclosa, el salt de 5 metres!!!

I no s’acaba aquí! També hi ha dos tobogans per utilitzar amb flotador, on experimentareu una caiguda ràpida i sorprenent i per últim un altre tobogan tancat, baixada en espiral, amb alguna sorpresa extra!

És una zona súper atrevida, on descarregar adrenalina , posar a prova les teves habilitats més agosarades, experimentar emocions, cridar, riure, i sobretot, disfrutar!!

I si no t’atreveixes a provar-la, veure a la gent saltar també forma part de l’espectacle! Apta per adults i nois/noies a partir de 16 anys. Hi ha un sistema d’autoregistre on la persona s’ha de registrar per accedir a l’atracció amb biometria. S’ha d’estar en bona forma física, saber nedar perfectament i no tenir lesions prèvies que impedeixen un bon moviment. Un cop ben fet el registre, comença la diversió! A la zona s’hi accedeix per un pont que creua la gran piscina que rep tots els tobogans de l’Aquaxjump. Podeu veure els vídeos que estan al canal d’Aquabrava de Youtube, per tenir més detalls. A Aquabrava, amb família o amics, gaudireu del millor dia de l’estiu envoltats d’una variada i refrescant vegetació.

Diversió assegurada 100%

La diversió està assegurada amb el Black Hole, el Camell, el Kamikace o l’Octospeed amb les seves 8 pistes ràpides per baixar a un ritme trepidant i on a més hi ha pantalles on surt la velocitat de baixada i qui guanya.

Tampoc us podeu perdre la piscina d’onades, amb fins a 7 modalitats d’onades per gaudir de les onades del mar sense sortir d’Aquabrava, en un entorn molt tropical, aigües de color turquesa, molta varietat de palmeres... i una imprescindible, la Cobra! una atrevida atracció tipus «half-pipe» per tallar la respiració!

El parc rosinc ofereix també serveis de restauració al Restaurant Self-service «El Patio», a la Pizzeria-Hamburgueseria «Aquaburguer»... Bars, botiga de souvenirs, consigna, servei de gandules, informació turística, terrasses amb vistes, i wifi i aparcament gratuït. Un autèntic paradís tropical a la Badia de Roses.