El truc viral que arrasa a xarxes socials per saber si uns pantalons són de la teva talla sense haver de provar-te'ls

Les visites al provador s'acabaran quan posis en pràctica aquesta tècnica

S'ha acabat fer cues per provar-te els pantalons

S'ha acabat fer cues per provar-te els pantalons / @rawpixel.com

R. V.

Provar-se la roba és el gran martiri a l'hora d'anar a comprar. La mandra de desvestir-te, les llargues cues que, de vegades, cal esperar, el converteix en tota una tortura per a molts.

Si bé, és cert que, hi ha peces com les jaquetes, faldilles o, fins i tot, algun vestit que et pots provar fora, els texans no ho permeten. Són una de les peces en què més costa encertar la talla i sens dubte, la més incòmoda de provar.

Perquè comprar texans a la botiga deixi de ser un patiment, et portem el truc que et solucionarà la vida. S'ha fet viral a TikTok i tots els que ho han provat, asseguren que funciona

La clau per conèixer si uns pantalons t'aniran bé sense haver de provar-te'ls és envoltar-te'ls al coll amb la cintura dels pantalons cordada i, si els dos extrems es toquen, és la teva talla. Si no arriben a tocar-se, et queda petit, o si es passa de mida, et queda gran. Un truc còmode, senzill i molt ràpid que us estalviarà moltes cues.

A més d'aquesta estratègia, n'hi ha una altra que també està triomfant a les xarxes. Consisteix a posar un extrem de la cintura dels pantalons sobre el melic i envoltar el cos amb la peça. Si arriba fins al centre de l'esquena, és la teva talla.