El truc per encertar la talla en les rebaixes

No fa falta entrar ni als provadors; t'estalviaràs unes cues impressionants

Així doncs, aprofita que hi ha les rebaixes d'hivern

Com saber quina talla és la meva sense provar-me el pantaló

Com saber quina talla és la meva sense provar-me el pantaló / @ bristekjegor

M. A. R.

Estem en plena època de rebaixes, així doncs, és hora de gastar. Potser, has d'anar a canviar alguna cosa que t'han regalat i no han encertat amb la talla. El tema del tallatge de la roba és molt difícil, tant per nosaltres com per a regalar. Si no tenim ganes d'entrar en els provadors, perquè de segur que estaran a rebentar, el millor és conèixer aquest truc. Podràs saber si els pantalons que tries són la talla ideal, sense perdre temps.

Amb tot l'enrenou d'aquests dies, són molts els que han d'anar de botigues i, per més que això ens agradi, això de provar-se no és del gust de tothom, sobretot quan hi ha les botigues plenes. Per això, hi ha qui fa servir els trucs 'de tota la vida' per evitar la visita al provador i encertar amb la talla, estalviant-se un canvi.

En concret, hi ha un truc que molts coneixem perquè ha passat de generació en generació, encara que sembla que no estava del tot estès, ja que està revolucionant les xarxes.

El primer dia de rebaixes en imatges

Les rebaixes / Marc Martí Font

Triar la talla perfecta de pantalons

En concret, aquesta tècnica s'usa per comprar pantalons sense haver-los de provar. Així, amb un simple gest encertaràs amb la talla i sense passar pel provador.

Aquesta tècnica és tan senzilla que només has d'agafar la talla que consideres que portes i tastar-la al coll. Sona estrany? Doncs no ho és tant. Tranquil, no és que calgui ficar el cap als pantalons. Simplement, cal agafar els pantalons per la cintura i envoltar el nostre coll amb ella. Si tots dos costats arriben a unir-se, és la teva talla.

El vídeo viral

Tot i que aquest truc és conegut per molts des que són petits, sembla que no era del coneixement de tots, ja que recentment s'ha viralitzat un vídeo de TikTok on s'explica aquest procés.

@rhodes_wood A tip to see if jeans will fit without trying them on #fyp #tiktok #menswear #tipsandtricks ♬ original sound - Rhodes Wood

L'assessor de moda Rhodes Wood (@rhodes_wood) ha estat el promotor d'aquest vídeo que compta amb més d'1,3 milions de visualitzacions a aquesta xarxa social. Així, tan fàcil com unir la cintura dels pantalons al voltant del coll.

Així que ja saps, si tens pressa, però no vols perdre l'oportunitat d'adquirir aquests pantalons que tant t'agraden, només has de fer servir aquest mètode ràpid, senzill i fiable.