Els millors plans per passar un gran cap de setmana fora de casa a Girona

Et presentem un recull de les millors propostes per gaudir del temps lliure

cds

cds / DdG

Redacció

Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

Rufus T. Firefly clouen el festival NEU! · Dissabte 28 a partir de les 19h · Sala La Mirona, Salt

Els madrilenys Rufus T. Firefly seran els grans protagonistes de la darrera vetllada de la present edició del festival NEU!. La banda liderada per Víctor Cabezuelo i Julia Martín-Maestro, considerada de culte dins el panorama independent espanyol, arriba a les comarques gironines per presentar el seu darrer treball, El largo mañana. La nit també comptarà amb les actuacions de Gáldrick, B1N0, Xebi SF, Ferran Palau, Iris Deco i Chaqueta de Chándal. El darrer cap de setmana de NEU! també portarà fins a Girona al músic osonenc Ernest Crusats, que divendres presenta a l’Auditori La Font Gelada, i la cantautora bilbaïna Amaia Miranda, que portarà Cuando se nos mueren los amores.

.

Rufus T. Firefly

Ronald baker al Sunset · Dissabte 28 a les 20h i les 22h · Sunset Jazz Club, Girona

Ronald Baker canta i toca amb una exquisida sensibilitat. Es declara hereu dels grans trompetistes de la història del jazz, amb un estil càlid i intimista que ha estat comparat amb Miles Davis o Chet Baker. 

Roland Baker

Roland Baker

«A la recerca de l’arca perduda» · Dissabte 28 a les 11h · Biblioteca Carles Rahola, Girona

En el marc de les VI Jornades de Ciència-Ficció, Fantasia i Terror, projecció de la primera aventura de la saga d’Indiana Jones. Activitat presentada per David Callahan Ruiz.

Un Firestoc d’ofertes · De divendres 27 a diumenge 29 de 10h a 20:30h · Pavelló Municipal de la Draga, Banyoles

La 25a edició del Firestoc ofereix més d’una trentena d’expositors repartits en 55 estands oferint els seus productes coincidint amb el període de rebaixes d’hivern, oferint les millors ofertes en roba, calçat, complements, roba de la llar...

«Conxita català» · Divendres 27 a les 20h, dissabte 28 a les 20h i diumenge 29 a les 18h · Sala La Planeta, Girona

Els valors amb els quals Conxita Català aguantava aquest desconcert que és la vida se n’han anat en orris. En comptes de quedar-se a casa mirant com passa la vida mentre fa mitja, surt per emprendre un viatge a la recerca de l’espiritualitat.

«Quasi òpera» · Diumenge 29 a les 18h · Teatre El Casal, Amer

La Companyia Il·luminati presenta dins el Sona Amer un espectacle que pretén a través de l’humor, fer un recorregut per les peces més conegudes del repertori operístic, musical, cançó Napolitana… També mostra alguns dels problemes que pateixen els cantants com la inseguretat, l’excessiva seguretat, obsessions...

.

La Companyia Il·luminati