Un conductor sense carnet intenta evitar un control a Vilanova de la Muga, fereix dos mossos i acaba detingut

Va intentar fer-se passar pel copilot anant d'un seient a l'altre i sortint del vehicle de quatre grapes

Es va negar a sotmetre's a les proves d'alcohol i drogues i va empentar els policies per fugir i el van acabar reduint

Eva Batlle

Eva Batlle

Un conductor sense carnet va intentar evitar un control a Vilanova de la Muga el dia de Sant Joan i va acabar ferint lleument a dos mossos i detingut.

L'arrestat és un jove de 24 anys a qui l'acusen de ser presumpte autor de diversos delictes contra la seguretat viària: negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i drogues i conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir. També l'imputen un delicte de lesions i un d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

El succés va produir-se el matí de Sant Joan (24 de juny) quan els Mossos d'Esquadra de Trànsit tenien muntat un control planificat de drogoalcoholèmia a la GIV-6043 a Vilanova de la Muga. Pels volts de dos quarts de set del matí van veure com se'ls acostava un vehicle i que s'aturava a uns metres de distància.

En aquell moment, els agents van observar que el conductor desapareixia a l'interior del vehicle i que sortia per la porta del copilot. A més, un cop fora del vehicle, l'individu es va posar de quatre grapes pensant que els policies no el veurien.

Intenta fugir i agressiu

Davant dels fets, els agents el van alertar i en veure la seva actuació van voler-lo sotmetre a les proves d'alcoholèmia i drogues. Aquest, però s'hi va negar repetidament. A més, va clavar una empenta als agents i va intentar fugir de forma agressiva. Finalment, els Mossos el van haver de reduir i el conductor es va resistir activament. Amb tot finalment, va acabar arrestat.

Arran dels fets, dos agents dels Mossos van acabar ferits lleument. Per tot això, el conductor, que mai havia obtingut permís de conduir, va quedar detingut.

Subscriu-te per seguir llegint