Detingut el conductor del cotxe que va causar l'accident mortal a Palau-saverdera

Els Mossos de Trànsit acusen l'home de 73 anys de dos delictes contra la seguretat viària, un homicidi imprudent i un de lesions greus

En l'accident va morir l'ocupant de la moto i la conductora està ingressada en estat molt greu a l'UCI del Trueta

Els serveis d'emergència, al lloc de l'accident de trànsit de Palau-saverdera.

Els serveis d'emergència, al lloc de l'accident de trànsit de Palau-saverdera. / Anti-Radars Garrotxa

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) han detingut el conductor que va causar l'accident de trànsit mortal d'aquest diilluns a Palau-saverdera.

L'arrestat és un home de 73 anys a qui acusen de ser presumpte autor de dos delictes contra la seguretat del trànsi, un d'homicidi imprudent i un de lesions greus.

En aquest sinistre mortal va morir l'ocupant de la moto -un ciutadà francès de 53 anys- mentre que la conductora es troba ingressada la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta de Girona en estat molt greu i pronòstic reservat, tal com han indicat des del centre sanitari.

Els Mossos de Trànsit investiguen les causes de l'accident en el qual es van veure implicats un cotxe i una moto a la GI-610 el dilluns a la tarda a Palau Saverdera. De les primeres indagacions s'apunta que el cotxe hauria comès una infracció de trànsit.

No s'hauria aturat en un senyal i hauria envestit la motocicleta on anaven dues persones. Per tot això, ahir es va arrestar al conductor del turisme. En les pròximes hores haurà de passar a disposició del jutge de guàrdia.

Aquest nou accident de trànsit mortal eleva a 13 els morts d'accident de trànsit a Girona des de principis d'any. Vuit d'ells són del col·lectiu dels motoristes.

Subscriu-te per seguir llegint