Amenaça un paradista del mercat de Roses amb una pistola, fuig i el detenen a la Jonquera

Els Mossos li troben l'arma d'aire comprimit a dins del cotxe, un vehicle robat el juliol a Figueres

Sirenes de diversos vehicles de policia

Sirenes de diversos vehicles de policia / Pixabay

Eva Batlle

Eva Batlle

Situació tensa la que es va viure diumenge al migdia al mercat setmanal de Roses. Un home es va presentar a la zona de les parades i se'n va anar fins a un dels venedors i el va amenaçar amb una pistola. Aquesta escena que van presenciar diversos testimonis va fer saltar les alarmes i va fer activar els efectius d'emergències.

A lloc, pels volts de dos quarts de dues, s'hi van desplaçar tant la Policia Local de Roses com els Mossos d'Esquadra. En arribar-hi, però l'home ja havia aconseguit fugir de la zona.

No es van haver de lamentar ferit, però a partir d'aquí van començar les indagacions policials. Testimonis van facilitar la descripció del presumpte agressor i també del vehicle. Un cotxe de la marca Dacia.

Arran dels fets i per la perillositat que podia comportar algú amb una suposada arma de foc, els Mossos van donar alerta a la resta de cossos policials de la zona sobre el vehicle.

Això va tenir resultat i els Mossos d'Esquadra pels volts de les quatre de la tarda van localitzar el vehicle a la zona del centre comercial -avinguda dels Països Catalans- de la Jonquera. A dins hi anaven el presumpte agressor i un acompanyant, un menor d'edat.

Els agents van identificar al conductor, un home de 41 anys amb antecedents policials, i a banda, en l'escorcoll del vehicle li van trobar la pistola. Que va resultar ser d'aire comprimit.

Cotxe robat

Per tot això, els Mossos el van arrestar i l'acusen de ser presumpte autor d'un delicte de tinença il·lícita d'armes i també, d'un de robatori i furt d'ús de vehicle.

Aquest últim delicte ve motivat pel fet que el cotxe que conduïa era robat. Un vehicle que havia estat sostret el 28 de juliol a la ciutat de Figueres.

La policia finalment no l'acusa d'amenaces, ja que la víctima no va presentar denúncia. També es desconeix el motiu d'aquestes.

Subscriu-te per seguir llegint